Ο Πυριόχος θυμάται την επίθεση της Άντζελας

Ο Πυριόχος θυμάται την επίθεση της Άντζελας

Ο Άγγελος Πυριόχος ζει στη Ζάκυνθο τα τελευταία χρόνια, αλλά σε συνέντευξη που παραχώρησε θυμήθηκε γεγονότα από τις παλιές εποχές. Ένα από αυτά ήταν η επίθεση της Άντζελας Δημητρίου με μια καρέκλα και ένα καφέ. 

 

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του…

 

Κεφάλαιο Άντζελα Δημητρίου. Επί πολλά χρόνια είχατε μια σχέση “μίσους”.

Καταρχήν, δεν την ήξερα και γνωριστήκαμε έπειτα από πολλά χρόνια. Την περίοδο που δούλευα στο”Τηλέραμα”, μου έστελναν απίστευτες φωτογραφίες της και, όπως είναι φυσικό, τις σχολίαζα όπως αντίστοιχα και τις συνεντεύξεις της. Εμένα με αφορούσε η εικόνα της και αυτά που έλεγε. Δεν είπα ποτέ ότι ήταν μια κακή τραγουδίστρια, ούτε τη χτύπησα επί προσωπικού. Ή Άντζελα ήταν η καλύτερη “τροφοδοσία” της δουλειάς. Κάθε φορά που ήθελα κάτι να πω, έπιανα την Άντζελα. Ήταν το καλύτερό μου!

Στη συνέχεια θυμάται το περιστατικό, που η Άντζελα του επιτέθηκε, ενώ εκείνος έκανε εκπομπή στο ραδιόφωνο. 

Λέει: ” Αυτές είναι ιστορικές στιγμές! Είχε μόλις κυκλοφορήσει το “Κλείσε φώτα κλείσε μάτια” και την είχε καλέσει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, που η εκπομπή του ακολουθούσε τη δική μου. Έτυχε να έρθει την ημέρα που μου είχαν στείλει το δίσκο. Η Άντζελα είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο σε τρεις διαφορετικές λήψεις, όπου χοροπηδούσε στον αέρα, φορώντας ένα παντελόνι καμπάνα. Εμένα με έπιασε το ντελίριο και, σχολιάζοντάς της, χωρίς να έχω ακούσει το δίσκο άρχιζα να λέω τραγουδάκια τύπου “Εσύ μικρέ καμπανοκρούστη γιατί σε λένε, γιατί σε λένε…”.

Δεν θα σας πω το παρακάτω. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και και μπαίνει μια πολύ κομψή και σικ κυρία στο στούντιο. Στην αρχή δεν τη γνώρισα. Νόμιζα ότι ήταν η Τζέλα Παυλάκου. Ξαφνικά, βλέπω μια καρέκλα να εκσφενδονίζεται με τα ροδάκια της κατά πάνω μου. Ακούω κάτι βρισιές, γυρίζω, τη βλέπω και της λέω: “Κυρία Δημητρίου, έλατε αν θέλετε στο μικρόφωνο να τα πείτε αυτά”. Από την ταραχή της κρατούσε ένα καφέ και τον έριξε πάνω μου.

Δεν μιλήσαμε, όμως, ούτε τότε, αλλά πολλά χρόνια αργότερα. Ένα βράδυ κυριολεκτικά με πήγαν εκεί που τραγουδούσε. Τα βρήκαμε, γελάσαμε και έπειτα σταμάτησα να την πειράζω, γιατί μου είπε: ” Πικρένεται η κόρη μου”. Μου το που το ανέφερε, της απάντησα: “Σου δίνω το λόγο μου ότι δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά μαζί σου”.

 

Ο Άγγελος Πυριόχος αναφέρεται και στη μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει στη ζωή του.

Θυμάται: ” Όταν ήμουν 20 ετών είχα παέι για έξι μήνες στο Άγιο Όρος. Ήθελα να γίνω μοναχός. Έφυγα, γιατί ανακάλυψα, ότι είμαι άθεος. Αντιλήφθηκα ότι δεν είχα σχέση με τη θρησκεία. Πιο πολύ την είχα δει κολεκτίβα”.

 

 

Πηγή: ΕΓΩ!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ