“H γυναίκα μου με ιντριγκάρει”

“H γυναίκα μου με ιντριγκάρει”

Ο ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι μίλησε στο αμερικανικό περιοδικό “Details” για την στήριξη και το ρόλο που παίζει στη ζωή του η γυναίκα του, Καμίλα Άλβες.

 

Ο ηθοποιός έχει τρία παιδιά με το διάσημο μοντέλο και παρόλο που η ζωή του είναι γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις, τονίζει πως η οικογένεια του και ειδικά η γυναίκα του, τον στηρίζουν ανελλιπώς.

«Η γυναίκα μου μέχρι και σήμερα με ιντριγκάρει. Ήθελα να γυρίσω δύο ταινίες που απαιτούταν να βρίσκομαι από το ένα γύρισμα στο άλλο. Όταν ανησύχησα για τον χρόνο, εκείνη μου είπε ‘‘αφού θες να το κάνεις, οργανώσου, συγκεντρώσου και κάντο να γίνει πραγματικότητα’’», δήλωσε στη συνέντευξη του ο ηθοποιός.

Ο Μάθιου πρόσφατα χαλάρωσε από τα επαγγελματικά του καθήκοντα και πέρασε λίγο χρόνο με την οικογένεια του, αλλά χωρίς να ξεχνάει την καριέρα του.

«Δεν είπα ποτέ ότι θα κάνω ακραία πράγματα, αλλά για μένα παίζει σημαντικό ρόλο να βρίσκομαι με την οικογένεια μου. Τα λεφτά υπάρχουν, έχουμε μια στέγη πάνω από το κεφάλι μας και δεν πεινάμε. Από εκεί και πέρα θέλουμε χρόνο μαζί».

Πηγή: koolnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ