Άλμπα: Είμαι αυστηρή μητέρα

Άλμπα: Είμαι αυσ��ηρή μητέρα

 

Η ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “ΟΚ!” και μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζει μητρότητα με καριέρα.

“Είναι αρκετά δύσκολο. Μερικές φορές φαίνεται αδύνατο να τα καταφέρεις, ιδιαίτερα όταν δεν έχεις κάποιον να σου φροντίζει τα παιδιά και αναγκάζεσαι να τα παίρνεις μαζί σου στη δουλειά. Μπορεί να είναι κουρασμένα ή νυσταγμένα, να γκρινιάζουν και δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Αλλά ταυτόχρονα, όλο αυτό είναι τόσο διασκεδαστικό γιατί είναι απλώς παιδιά. Άλλωστε αυτό σημαίνει να είσαι γονιός” σχολίασε η ηθοποιός.

“Νομίζω ότι υπάρχει πολλή πίεση για να καταφέρει μια γυναίκα να πετύχει στην καριέρα της και παράλληλα να είναι και καλή μητέρα. Είναι καπώς τρελό αν σκεφτείς ότι πρέπει να είσαι ταυτόχρονα καλή στο μαγείρεμα, στην οργάνωση, στο σπίτι, στη δουλειά, στα πάντα”.

Τέλος η Τζέσικα Άλμπα αποκάλυψε ότι είναι αυστηρή μητέρα λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εχουμε βέβαια και τα δικά μας όρια. Η κόρη μου μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αλλά αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε στους καλούς τρόπους, τον σεβασμό και τη σωστή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους ανθρώπους. Τα παιδιά μεγαλώνουν, αλλάζουν, εξελίσσονται και ως γονιός απλώς προσπαθείς να τους προσφέρεις γερές βάσεις”.

Πηγή: OK!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ