BINTEO – Τα φορέματα της Νταϊάνα στο σφυρί

BINTEO – Τα φορέματα της Νταϊάνα στο σφυρί

 

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα διέθετε μια απο τις πιο ακριβές και classic γκαρνταρόμπες στον κόσμο!

Τουαλέτες που φέρουν την υπογραφή των διασημότερων οίκων μόδας, έχουν συνδεθεί με σημαντικές στιγμές της ζωής της και “κουβαλούν” πάνω τους αναμνήσεις από το παρελθόν μιας πριγκίπισσας και μάλιστα μιας πριγκίπισσας που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη. 

Δέκα από τα υπέροχα αυτά φορέματά της βγαίνουν σε δημοπρασία από τον λονδρέζικο οίκο “Kerry Taylor” την επόμενη Τρίτη και οι υπέυθυνοι πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν περισσότερο από 1.000.000 δολάρια.

Υπολογίζουν ότι το φόρεμα “Midnight Blue”, του σχεδιαστή Victor Edelstein, που φόρεσε στον Λευκό Οίκο τον Νοέμβριο του 1985 θα αγγίξει τα 300.000 δολάρια.

Με αυτό το φόρεμα χόρεψε μαζί με τον Τζον Τραβόλτα εκείνη την βραδιά, μια εμπειρία που ο ίδιος αργότερα χαρακτήρισε “παραμύθι”.

Τα συγκεκριμένα ρούχα είχαν πωληθεί αρχικά από τον οίκο Christie’s τον Ιούνιο του 1997, σχεδόν δύο μήνες πριν το δυστύχημα της πριγκίπισσας.

Η ιδιοκτήτρια λέει: ” Η Νταϊάνα ήταν διαφορετική. Ήταν η πριγκίπισσα των ανθρώπων. Ο κόσμος ακολουθούσε τα σκαμπανεβάσματα της ζωής της και τους έρωτές της. Νομίζω ότι θα υπάρχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των ανθρώπων για την Νταϊάνα”.

Δείτε τα φορέματα που βγαίνουν σε δημοπρασία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ