Η Ατζανί αρνήθηκε τον ρόλο της συζύγου του Στρος Καν

Η Ατζανί αρνήθηκε τον ρόλο της συζύγου του Στρος Καν

Η Ιζαμπέλ Ατζανί αρνήθηκε να ενσαρκώσει τον ρόλο της Αν Σινκλέρ, της εν διαστάσει πια συζύγου του Ντομινίκ Στρος Καν, στην ταινία που ετοιμάζει ο Άμπελ Φεράρα.

«Αν και αγαπώ και θαυμάζω το σινεμά που εκπροσωπεί ο Αμπελ Φεράρα θεωρώ πως η ταινία μετά τα γεγονότα στο Σοφιτέλ της Νέας Υόρκης, δεν αποτελεί τίποτε παραπάνω από μία καταστροφική εισβολή στην ιδιωτική σφαίρα αυτών των δύο προσωπικοτήτων και η οπτική γωνία της ταινίας δεν μπορεί πλέον να με αντιπροσωπεύσει και για αυτό δεν πρόκειται να λάβω μέρος» δήλωσε η Γαλλίδα ηθοποιός.

Στην απόφαση της «μέτρησε» όπως φαίνεται και η πρόσφατη έκδοση του βιβλίου «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» από την πρώην ερωμένη του Στρος Καν, Μαρσέλα Γιακούμπ.

Ετσι ενώ η Ατζανί βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για την ταινία, άλλαξε ξαφνικά γνώμη και δήλωσε ότι αποσύρεται «παρά τον αρχικό ενθουσιασμό επειδή θα έπαιζα δίπλα στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ».

Η ταινία του Φεράρα έχει αναγγελθεί και ματαιωθεί αρκετές φορές τον τελευταίο χρόνο. Η πρώτη ανακοίνωση είχε γίνει το Φεβρουάριο του 2012 στην εφημερίδα «Λε Μοντ» με τον τίτλο «Υπόθεση Ντομινίκ Στρος Καν με πρωταγωνιστές τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ και την Ιζαμπέλ Ατζανί» και ακολούθησαν διαψεύσεις, φήμες και τελικά η απόρριψη εκ μέρους της Ατζανί, που θα υποδύοταν την Αν Σινκλέρ.

Αναζητείται, λοιπόν, εκ νέου πρωταγωνίστρια ενώ ο Ντεπαρντιέ δηλώνει για το ρόλο του: « Επειδή δεν τον συμπαθώ για αυτό και θα τον υποδυθώ!».   

Πηγή: tanea.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ