Θα ξαναδούμε την Χάλι Μπέρι στο X-Men;

Θα ξαναδούμε την Χάλι Μπέρι στο X-Men;

 

Οι μεταλλαγμένοι δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιοι χωρίς την Χάλι Μπέρι που υποδύεται την “Storm”, η οποία ακόμα σκέφτεται την συμμετοχή της.

Η ίδια δήλωνε φανατικά πως αυτή τη στιγμή, το μοναδικό πράγμα που έχει προτεραιότητα είναι η οικογένεια της και η κόρη της.

Ωστόσο όταν έχει επίσημη πρόσκληση από ένα σκηνοθέτη σαν τον Μπράιαν Σίνγκερ, δύσκολα μπορείς να αρνηθείς. Πόσο μάλλον όταν η ταινία “X-Men: Days of Future Past”, θα είναι κάτι περισσότερο σαν… reunion παρά σαν ταινία.

Γιατί μπορεί η ηθοποιός να έχει μπει σε σκέψεις αν πρέπει να συμμετάσχει, αλλά όλοι οι ήρωες του αρχικού καστ έχουν δηλώνει τη συμμετοχή τους. Ο Χιου Τζάκμαν, ο Πάτρικ Στιούαρτ, η Άννα Πακίν, ο Ίαν ΜακΚέλλεν και όλη η υπόλοιπη μεταλλαγμένη παρέα, θα ξαναδώσουν το παρόν στη μεγάλη οθόνη, περιμένοντας και την απάντηση της ‘‘Storm’’.

«Κάνουμε ακόμα κάποιες συζητήσεις μαζί της σχετικά με την ανάμειξη της και περιμένουμε να μας απαντήσει. Γνωρίζει όμως ότι η παραγωγή ξεκινάει τον Απρίλιο» , δήλωσε σε συνέντευξη του ο Σίνγκερ.

Πηγή: koolnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ