To Need for Speed θα γίνει ταινία

To Need for Speed θα γίνει ταινία

Η EA έχει προσεγγίσει τους συγγραφείς George και John Gatins, των οποίων η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν το πρόσφατο «Real Steel». Το δημοσίευμα όμως προχωράει ακόμα παραπέρα, καθώς αναφέρει ότι οι ενδιαφερόμενες εταιρείες παραγωγής είναι οι Warner Bros, Sony και Paramount.

Ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2014. Θα την επιμεληθούν η Electronic Arts και η DreamWorks. Οι συντελεστές της θα είναι ο Brothers George (παραγωγός του She is Out of my League, 2010) και ο John Gatins (σεναριογράφως των Dreamer, Real Steel και Flight). Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Scott Waugh (σκηνοθέτης του Act of Valor), με βοηθό τον Mark Sourian.

Ο πρόεδρος της DreamWorks θυμίζουμε ότι είναι ο Stevel Spielberg, κάτι που σημαίνει ότι θα ξοδευτεί ένα αρκετά υψηλό μπάτζετ για τα γυρίσματα. Μένει να δούμε και τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτή. Ο βασικός ανταγωνιστής του θα είναι ο Dominic Cooper, που έχει παίξει στα Captain America, Abraham Lincoln: Κυνηγός Βρυκολάκων, The Devil’s Double και The Duchess

Μετά τον Aaron Paul (Breaking Bad, Mission Impossible 3) άλλος ένας ηθοποιός που ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχει στην ταινία Need for Speed είναι ο Michael Keaton, γνωστός από τις ταινίες Batman (1989) και Batman Returns (1992). Ο ρόλος του θα είναι να φιλοξενεί τις κόντρες μεταξύ οδηγών, όπως επίσης να αναζητεί τους καλύτερους οδηγούς ανά τον κόσμο. Ένας από αυτούς θα είναι ο Aaron Paul. Βασικός ανταγωνιστής του θα είναι ο Dominic Cooper, που έχει παίξει στα Captain America, Abraham Lincoln: Κυνηγός Βρυκολάκων, The Devil’s Double και The Duchess.

Η ταινία Need for Speed θα βγει στις αίθουσες σε ένα χρόνο από τώρα.

 

ΠΗΓΗ:gameworld.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ