Demy: Δεν είχα σχέση με τον Πάρη

Demy: Δεν είχα σχέση με τον Πάρη

Η μόλις 21 ετών τραγουδίστρια Demy παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Celebrity” και μίλησε για τη μουσική της, αλλά και για την σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη και τον Πάρη Κασιδόκωστα.

Αρχικά, η νεαρή τραγουδίστρια της ποπ εξηγεί πώς προέκυψε το όνομά της: «Ήταν σαν ένα ψευδώνυμο στο δημοτικό, το όνομα με το οποίο υπέγραφα στα ραβασάκια και τα σημειώματα. Βέβαια, οι δικοί μου άνθρωποι και στο σχολείο οι περισσότεροι «Δήμητρα» με φώναζαν. Όταν ήμουν ακόμη στο στάδιο των πρώτων ηχογραφήσεων και πειραματιζόμουν, με ρωτούσαν: «Τι να γράψουμε; Ποια είσαι;» και έλεγα Demy.»

Η Demy μίλησε και για τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη, αλλά και για τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς μιλούν γι’ αυτούς: «Στην αρχή έμπαινα στη διαδικασία να απαντάω και να λέω «είμαστε φίλοι» και λοιπά. Απλώς συνειδητοποίησα, μέσα από την επαφή με τους φαν μου στο twitter, για παράδειγμα, ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τα προσωπικά μου. Το να ασχολείσαι με το τι συμβαίνει στη ζωή του άλλου είναι στην ανθρώπινη φύση. Αν όμως εσύ δεν μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις, νομίζω πως o κόσμος δεν θα ασχοληθεί. Θα ενδιαφερθεί για τη μουσική σου και μόνο. Αν κάποιος φωτογράφος βρεθεί μπροστά μου και κυκλοφορήσει μια φωτογραφία, δεν θα τσαντιστώ, ο καθένας κάνει τη δουλειά του».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Πάρη Κασιδόκωστα κατά το ξεκίνημα της καριέρας της:«Ειπώθηκαν παλιότερα κάποια πράγματα άσχημα, που με προσέβαλαν ως καλλιτέχνη γιατί αφορούσαν στη δουλειά μου – εκεί στενοχωρήθηκα. Είχε γραφτεί για τον Πάρι Κασιδόκωστα, τον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρείας μου με την οποία ξεκινούσα τότε, ότι υπήρχε μια σχέση μεταξύ μας και ήταν κάτι που δεν είχε καμία, μα καμία βάση. Ήμουν και πολύ φρέσκια τότε στο χώρο και γράφονταν σενάρια απίστευτα για την καθημερινότητά μου. Ο άνθρωπος είχε τη σχέση του που ήταν γνωστή τότε. Είχε διατυπωθεί αυτό από έναν άνθρωπο σε μια εφημερίδα και μετά το αναπαρήγαγαν όλοι σε όλα τα blogs, όπως γίνεται συνήθως και έβαζαν και μια καινούργια «σαλτσούλα» κάθε φορά. Αυτά με στενοχωρούν και ελπίζω να μην χρειαστεί να τα αντιμετωπίσω ξανά. Και είναι πράγματα που, αν ειπωθούν μια φορά, δεν φεύγουν ποτέ».

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ