Το ” Argo” ξεπέρασε τον “Lincoln”

Το ” Argo” ξεπέρασε τον “Lincoln”

 

Μέσα σε 20 ημέρες οι ανατροπές για τα Oscar και τους νικητές είναι μεγάλες, με κορυφαία αυτή της καλύτερης ταινίας, αφού το «Λίνκολν» που παρουσιαζόταν ως φαβορί, βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση!

 

Πιο αναλυτικά…

Καλύτερης ταινίας

 

Το «Lincoln» παίζεται πλέον δεύτερο, ενώ στην πρώτη θέση ανέβηκε το «Argo». Σύμφωνα με τα μεγαλύτερα γραφεία στοιχημάτων, πλέον, μιλάμε για ντέρμπι!

Καλύτερου ανδρικού ρόλου

 

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο «Λίνκολν» δηλαδή, εξακολουθεί να παίζει χωρίς αντίπαλο και μάλιστα αύξησε τη διαφορά από τον δεύτερο Χιού Τζάκμαν! Ο Μπράντλι Κούπερ σκαρφάλωσε από την τελευταία στην τρίτη θέση, ακολουθεί ο Χόακιν Φίνιξ, ενώ στην τελευταία θέση κατρακύλησε ο Ντένζελ Ουάσιγκτον.

Καλύτερου γυναικείου ρόλου

 

Η Τζένιφερ Λόρενς φιγουράρει ως πρώτο, αλλά όχι ως απόλυτο φαβορί για να κερδίσει το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου, αφού η Τζέσικα Τσαστέιν μείωσε τη διαφορά. Εμανουέλ Ρίβα, Ναόμι Γουότς και Κουβενζανέ Γουόλις ακολουθούν αλλά από πολύ μακριά.

 

Καλύτερης σκηνοθεσίας

 

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ φλερτάρει με το τρίτο Όσκαρ της καριέρας του, με δεύτερο φαβορί τον Ανγκ Λι, που μέσα σε διάστημα 20 ημερών δείχνει να χάνει τη δυναμική του. Ο Μίκαελ Χάνεκε πλασάρεται στην τρίτη θέση, ενώ στην τέταρτη και πέμπτη βρίσκονται οι Ντέιβιντ Ο’ Ράσσελ και ο Μπεν Ζάιτλιν αντίστοιχα.

 

Καλύτερου β’ ανδρικού ρόλου

 

Ο Τόμι Λι Τζόουνς «πήρε κεφάλι» σε σχέση με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, με τον οποίον κονταροχτυπιόταν για το Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου, πριν από 20 ημέρες. Άλαν Άρκιν, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Κρίστοφερ Γουόλτς παίζουν για την «τιμή των όπλων».

Καλύτερου β’ γυναίκειου ρόλου

 

Αν πιστέψουμε τις στοιχηματικές εταιρείες, τότε θα πρέπει από σήμερα να στείλουν το Όσκαρ στην Αν Χαθαγουέι, αφού εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί, ίσως το πιο σίγουρο στις βασικές κατηγορίες των Όσκαρ. Σάλι Φιλντ και Έλεν Χαντ ακολουθούν με μεγάλη απόσταση από την πρώτη θέση, ενώ στις δύο τελευταίες βρίσκονται Έιμι Άνταμς και η Τζάκι Γουίβερ.

 

Πηγή: koolnews.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ