Η απάντηση του Πάριου στον Βαλάντη

Η απάντηση του Πάριου στον Βαλάντη

Τη δική του απάντηση δίνει ο Γιάννης Πάριος στη δήλωση που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βαλάντης και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Βαλάντης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο περιοδικό “ΕΓΩ! Weekly”: «Δεν μπορώ να βλέπω μεγάλους ηλικιακά ανθρώπους, όπως ο Πάριος και η Γαλάνη να τραγουδούν, όποιοι κι αν είναι»  και συγκεκριμένα είχε σχολιάσει για τον Γιάννη Πάριο:«Όχι, δεν θα τον έβλεπα πια! Τον έχω ακούσει, τον θαυμάζω, είναι από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές. Θεωρώ ότι δεν έχει περάσει μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής από τον Πάριο, αλλά όλα έχουν κι ένα όριο. Μετράει η εικόνα και το όλο “πακέτο”».

O Γιάννης Πάριος δίνει την δική του απάντηση μέσω του koolnews: «Άντε, έφυγα εγώ, έφυγε η Χαρούλα… Έλα ρε φίλε να καλύψεις το κενό εσύ. Ποιος είσαι; Που τραγουδάς;» και συμπλήρωσε: “Τον ξέρω σαν χαρακτήρα, αυτόν που το είπε και είμαι σίγουρος πως το έχει μετανιώσει. Αλλά δεν μπορεί να το διορθώσει τώρα. Για αυτό δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτό. Είναι καλό παιδί, είναι καλός τραγουδιστής σε αυτό που κάνει. Ποτέ δεν θα έβγαινα εγώ να πω για τον Μπιθικώτση ή τον Καζαντζίδη, «δεν είναι η ώρα να πάνε σπίτι τους;». Αν θέλεις, κάνε το με τον τρόπο σου, δεν είναι ανάγκη να το λες. Δεν υπάρχει αυτό που λέγανε παλιά «με φάγανε τα κυκλώματα». Ποια κυκλώματα; Εδώ δεν υπάρχουν ευθείες, πια».

Πηγή: koolnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ