Τρομακτικό τροχαίο στην Καλιφόρνια: Φορτηγό έπεσε από τη γέφυρα και προσγειώθηκε στα συντρίμμια ακόμη δύο τροχαίων

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά, τρία τροχαία ατυχήματα σε διάστημα λίγων ωρών σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη Νότια Καλιφόρνια.

Καθώς οι δρόμοι ήταν βροχεροί κατά τη διάρκεια της νύχτας, αναφέρθηκαν μια σειρά από τρία επικίνδυνα ατυχήματα στο ίδιο σημείο στη Σάντα Κλαρίτα, συμπεριλαμβανομένου ενός φορτηγού που αναπήδησε από την πλευρά ενός προστατευτικού κιγκλιδώματος και συνετρίβη πάνω από συντρίμμια από προηγούμενο τροχαίο.

Τα τρομακτικά αυτά ατυχήματα, σημειώθηκαν σε διάστημα εννέα ωρών κοντά στον κόμβο του αυτοκινητόδρομου της Νότιας Καλιφόρνια.

Το τρίτο και πιο εντυπωσιακό από τα τροχαία καταγράφηκε, μάλιστα και σε βίντεο από διερχόμενο οδηγό.

Δείχνει ένα φορτηγό να χάνει προφανώς τον έλεγχο από το πάνω οδόστρωμα και να πέφτει ανάποδα από το προστατευτικό κιγκλίδωμα στις λωρίδες παράκαμψης φορτηγών.

Υπήρχαν ήδη πολλά κατεστραμμένα οχήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου γεωτρύπανου, στο δρόμο σε εκείνο το σημείο. Το φορτηγό έπεσε ανάποδα και προσγειώθηκε πάνω από ένα SUV και το ήδη αναποδογυρισμένο μεγάλο γεωτρύπανο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα abc7news.com, η Πυροσβεστική έκανε λόγο για δύο τραυματίες από το φορτηγό που έφυγε από το πάνω μέρος της γέφυρας, ενώ ακόμα ένα άτομο έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο από προηγούμενο ατύχημα.

Οι πυροσβέστες της κομητείας λένε στο Eyewitness News ότι δύο άτομα μεταφέρθηκαν για ιατρική περίθαλψη αφού το φορτηγό έπεσε στο πλάι και ένα άλλο άτομο είχε μεταφερθεί από προηγούμενο ατύχημα.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή το πρώτο τροχαίο έγινε κατά τις 22:15 το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένα ημιφορτηγό προσέκρουσε, κόβοντας στη μέση τρέιλερ και καμπίνα.

Κι ενώ οι αρχές διερευνούσαν το πρώτο ατύχημα στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής, έγινε ακόμη ένα τροχαίο στο ίδιο σημείο, στο οποίο ενεπλάκησαν ένα ή περισσότερα επιβατικά οχήματα.

Και στις 07:25 το πρωί της ίδιας ημέρας έπεσε και το φορτηγό πάνω στα συντρίμμια των δύο προηγούμενων τροχαίων.

Οι αρχές πάντως, λένε πως ο καιρός ήταν ο σημαντικότερος παράγοντας για τα δυστυχήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ