TikTok: Έξαλλη μητέρα γίνεται viral – Η τούρτα γενεθλίων και η άσχημη συμπεριφορά στην κόρη της

Μία άσχημη εμπειρία, που βίωσε με το παιδί της, μοιράστηκε μία μαμά, μέσω του TikTok κι έγινε viral.

Η Κατ Στίκλερ, είναι Αμερικανίδα κωμικός με εκατοντάδες ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόσφατα έκανε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, στο οποίο περιέγραφε μία πολύ άβολη και άσχημη εμπειρία που είχε εκείνη και η κόρη της στο πάρκο.

«Θα κρίνω μία μαμά. Τους μόνους ανθρώπους που έχω κρίνει ποτέ ως μαμάδες, είναι τον εαυτό μου και την μητέρα μου. Αλλά ακόμα μία μαμά θα μπει στην λίστα» λέει αρχικά.

Όπως εξηγεί στο διάρκειας περίπου ενός λεπτού βιντεάκι της, είχε πάει με την κόρη της στο πάρκο της γειτονιάς τους και υπήρχε ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων, το οποίο διοργάνωναν άνθρωποι που δεν γνώριζαν. Παρ’ όλα αυτά η κόρη της, έγινε αμέσως φίλη με τα παιδιά που συμμετείχαν στο πάρτι, μέχρι που ήρθε η στιγμή να κοπεί η τούρτα: «Πριν από 2 ώρες εγώ και η ΜΚ, ήμασταν στο πάρκο στην γειτονιά μου και ήμασταν εμείς και μία ομάδα ανθρώπων που γιόρταζαν κάτι γενέθλια. Μόνο εμείς και αυτή η ομάδα. Αυτά τα παιδιά είχαν ένα πάρτι γενεθλίων και η ΜΚ έπαιζε μαζί τους για περίπου μισή ώρα, γίνονταν φίλοι ήταν όμορφό, ήταν βασικά πολύ γλυκό. Ήρθε η ώρα για να τραγουδήσουν το χρόνια πολλά και η ΜΚ πάει μαζί τους, είναι πλέον μία απ’ αυτούς, την καλωσορίζουν με ανοιχτές αγκάλες, ή έτσι νόμιζα».

«Ήμουν λάθος, ήταν η ώρα να φάνε την τούρτα. Βλέπω την ΜΚ και βλέπω την πρόθεσή της να αρπάξει ένα κομμάτι, από την τούρτα. Οπότε προχωρώ προς το μέρος τους, για να δω αν είναι εντάξει να φάει ένα κομμάτι, τυπικά, θεωρούσα πως προφανώς είναι εντάξει. Είναι μία τούρτα, μία τεράστια τούρτα, θα υπήρχαν πολλά κομμάτια που θα περίσσευαν» θα αναφέρει.

Η μαμά που διοργάνωνε το πάρτι, πήρε το κομμάτι τούρτας από τα χέρια της μικρής ΜΚ, λέγοντάς της μάλιστα πως δεν είναι δικό της το πάρτι και πως τα παιδιά δεν είναι φίλοι της: «Η μαμά παίρνει το πιάτο από την ΜΚ, χαμηλώνει ώστε να είναι στο ίδιο ύψος με εκείνη και της λέει: “Δεν μπορείς να φας από το κέικ, εντάξει; Δεν είναι το πάρτι γενεθλίων σου και αυτοί δεν είναι φίλοι σου, που είναι η μητέρα σου;“».

Η Κατ είναι εμφανώς ταραγμένη, με το τρόπο που αυτή η γυναίκα φέρθηκε στην κόρη της και μάλιστα κόβει και το βίντεο απότομα. Το TikTok βίντεο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια, το σύνολο των οποίων επικρίνουν την μητέρα που αποφάσισε να φερθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο σ’ ένα παιδί.

@katsticklerNo cake for me thanks, I’m full…of rage👹♬ original sound – Kat

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ