Δεν ξαναβγαίνει στην αρένα ο Σίλβιο

Δεν ξαναβγαίνει στην αρένα ο Σίλβιο

 

 

«Δεν θα είμαι υποψήφιος πρωθυπουργός, αλλά παραμένω στο πλευρό των νέων που πρέπει να παίξουν και να βάλουν γκολ», δήλωσε σήμερα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ιδρυτής του κόμματος Λαός της Ελευθερίας.

 

«Εξ αιτίας της λατρείας μου στην Ιταλία μπορεί να έκανα, τρέλες ή και σοφά πράγματα. Πριν από δεκαοκτώ χρόνια κατέβηκα στην (πολιτική) αρένα, μια τρέλα από την οποία δεν έλειπαν και στοιχεία σωφροσύνης. Τώρα προτιμώ να κάνω ένα βήμα πίσω, εξαιτίας των ίδιων λόγων, της ίδιας αγάπης που και τότε λειτούργησε ως κίνητρο», δήλωσε ο Καβαλιέρε.

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός κατέληξε, παρατηρώντας ότι διαθέτει ακόμη κρίση και πως αυτό που του αρμόζει τώρα είναι να δίνει συμβουλές στη νεότερη ηγεσία με διακριτικότητα.

Ο μεγιστάνας του Τύπου έκανε εξάλλου γνωστό ότι την 16η Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του υποψήφιου πρωθυπουργού της κεντροδεξιάς.

Οι δημοσκοπήσεις το τελευταίο διάστημα καταδεικνύουν ότι το κόμμα Λαός της Ελευθερίας του Μπερλουσκόνι συγκεντρώνει μόλις 15% ως 17% των προθέσεων ψήφου των Ιταλών εκλογέων.

 

 

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ