Πούλησε δύο φαντάσματα 1500 ευρώ!

Πούλησε δύο φαντάσματα 1500 ευρώ! 

 

Ισχυρίζεται ότι εγκλώβισε, μέσα σε ένα μπουκάλι, δύο φαντάσματα! Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα πούλησε και σε σχετική σελίδα δημοπρασιών στο διαδίκτυο.

Η Άβι Γούντμπερντ, υποστηρίζει ότι στο σπίτι που κατοικούσε, στην πόλη Κριστιαντσέρτς της Νέας Ζηλανδίας, υπήρχε έντονη …μεταφυσική δραστηριότητα, που μάλιστα την είχε κουράσει!

Ζήτησε λοιπόν, τη βοήθεια ενός… εξορκιστή, ώστε να απαλλαγεί από τις φασματικές οντότητες που στοίχειωναν το σπίτι. Ο εξορκιστής κατάφερε να… παγιδεύσει τις οντότητες σε δύο φιαλίδια με αγιασμό. “Ο αγιασμός εξασθενεί την ενέργεια των φαντασμάτων, ρίχνοντας τα σε μια κατάσταση ύπνου. Δεν παρουσιάστηκε καμία παραφυσική δραστηριότητα στο σπίτι από τότε που “εμφιαλώθηκαν”, στις 15 Ιουλίου του 2009. Πιστεύω, ότι βρίσκονται μέσα στα φιαλίδια”, είπε η Γούντμπερντ.

Αποφάσισε λοιπόν να τα πουλήσει! Έδωσε μάλιστα και οδηγίες για την …εγκατάσταση των φαντασμάτων σε ένα σπίτι.

Στις δύο εβδομάδες που κράτησε η δημοπρασία των φιαλιδίων η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δέχτηκε 214.000 επισκέψεις και το προσφερόμενο ποσό έφτασε τα 2.830 δολάρια Νέας Ζηλανδίας (1.500 ευρώ). Αν και δεν έγινε γνωστό το όνομα του αγοραστή, η Γούντμπερτ δήλωσε ότι θα προσφέρει τα χρήματα σε μία εταιρεία προστασίας ζώων, κρατώντας μόνο το ποσό που πλήρωσε τον εξορκιστή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ