“Πειράγματα” αντάλλαξαν Ομπάμα & Ρόμνεϊ

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Μιτ Ρόμνεϊ έκαναν ένα διάλειμμα από την αντιπαράθεσή τους στην προεκλογική εκστρατεία και αντάλλαξαν αστεία και πειράγματα κατά τη διάρκεια κοινής τους εμφάνισης, με φράκο και άσπρο παπιγιόν, στο 67ο φιλανθρωπικό δείπνο του Alfred E. Smith Memorial Foundation.

Παίρνοντας πρώτος τον λόγο, ο Μίτ Ρόμνεϊ δήλωσε ότι ο Ομπάμα, ο οποίος έχει την πρόθεση να αυξήσει την φορολογία των πλουσίων για τη χρηματοδότηση κυβερνητικών προγραμμάτων, “κάποιες σκέψεις πρέπει να κάνει” κοιτάζοντας το πλήθος των πλουσίων παρευρισκομένων στο δείπνο στο Γουόλντορφ Αστόρια, κατά το οποίο συγκεντρώθηκαν 5 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικά ιδρύματα. “Αναρωτιέται κανείς τι σκέφτεται: τόσο λίγος χρόνος, τόσα πολλά για αναδιανομή!”.

Απαντώντας , ο Ομπάμα αναφέρθηκε στην τεράστια περιουσία του Ρόμνεϊ. “Προηγουμένως πήγα για να ψωνίσω σε κάποια καταστήματα στο κέντρο (του Μανχάταν). Υποθέτω ότι ο κυβερνήτης Ρόμνεϊ πήγε για να ψωνίσει κάποια καταστήματα στο κέντρο”.

 

Αναφερόμενος στις δύο τηλεοπτικές αναμετρήσεις, ο Μπαράκ Ομπάμα, που κηρύχθηκε νικητής στη δεύτερη, είπε ότι η καλή του επίδοση οφείλεται στο ότι ήταν ξεκούραστος αφού “πήρε έναν καλό ύπνο κατά τη διάρκεια της πρώτης τηλεμαχίας”.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος αναφέρεται συχνά στην αμερικανική επιχείρηση που οδήγησε στον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, δήλωσε ότι η τελευταία τηλεοπτική αναμέτρηση θα έχει ως θέμα την εξωτερική πολιτική: “Προειδοποίηση (Spoiler Alert): Πιάσαμε τον Μπιν Λάντεν!”.

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι ο ίδιος και ο Ρόμνεϊ έχουν κάποια κοινά πράγματα, όπως τα δεύτερα ονόματά τους. Του Ρόμνεϊ είναι Μιτ. “Θα ήθελα κι εγώ να μπορώ να χρησιμοποιήσω το δεύτερο όνομά μου”, είπε ο αμερικανός πρόεδρος που ονομάζεται Μπαράκ Χουσέιν Ομπάμα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα αναφέρθηκε επίσης στην εμφάνιση του Κλιντ Ιστγουντ στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, όπου ο ηθοποιός απευθυνόταν σε μία άδεια καρέκλα, όπου υποτίθεται ότι καθόταν ο Μπαράκ Ομπάμα:. “Πάρτε τις θέσεις σας, διαφορετικά ο Κλιντ Ιστγουντ θα τούς βάλει τις φωνές”, προειδοποίησε τους προσκεκλημένους ο Ομπάμα.   

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ