Μηνύει τους βιογράφους της

Η σύντροφος του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, δημοσιογράφος Βαλερί Τριελβελέρ, πρόκειται να μηνύσει, “για συκοφαντική δυσφήμηση-προσβολή της ιδιωτικής ζωής”, τους συγγραφείς της βιογραφίας της, που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τον τίτλο “La Frondeuse”.Οπως ανέφερε στον παρισινό Τύπο η συνήγορός της, Φρεντερίκ Ζιφάρ, “τα γραφόμενα στο βιβλίο – υπό τύπον προσωπικών βεβαιώσεων των συγγραφέων – είναι συνυφασμένα με κακοήθεις όσο και αναληθείς φήμες, που αποσκοπούν όμως στο να κηλιδωθεί η δημόσια εικόνα της κ. Τριελβελέρ και των συγγενών της”, τόνισε η δικηγόρος Ζιφάρ.Επίσης η Ζιφάρ σημείωσε ότι κακώς οι συγγραφείς επικαλούνται “την αποκλειστικότητα” συνομιλιών που είχαν με την σημερινή “Πρώτη Κυρία” της Γαλλίας.

Την βιογραφία της Βαλερί Τριελβελέρ συνυπογράφουν ο Κριστόφ Γιακιμπιζίν, διευθυντικό στέλεχος του Ράδιο Μόντε Κάρλο, μαζί τον έμπειρο πολιτικό συντάκτη του τηλεοπτικού δικτύου Φρανς 2, Αλίξ Μπουϊλαγκέ.

” ‘Άλλη μια φορά υπάρχουν διφορούμενα στις σχέσεις του Τύπου με την εκτελεστική εξουσία, στη Γαλλία, αλλά εμείς θα αφήσουμε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει”, δήλωσε ο Μπουϊλαγκέ σήμερα μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο.  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ