Βίντεο από την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό στην Κύπρο – Συνελήφθη ο διοργανωτής της διαμαρτυρίας

Σοκάρουν τα πλάνα από την επίθεση στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ» στην Κύπρο το βράδυ της Κυριακής. Μετά από πορεία διαμαρτυρίας για τα μέτρα κατά του κορονοϊού, άγνωστοι εισήλθαν στο κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΙΓΜΑ» σπάζοντας και καίγοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, οι δράστες χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά για να εισβάλουν στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ» και να καταστρέψουν ότι βρέθηκε στον διάβα τους. Μάλιστα οι δράστες πριν προκαλέσουν ανυπολόγιστες υλικές ζημιές σε περιουσίες, απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα του φρουρού του συγκροτήματος και της υπεύθυνης βάρδιας στο τηλεφωνικό κέντρο.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση:

Συνελήφθη ο διοργανωτής της διαμαρτυρίας στην Κύπρο Η Αστυνομία της Κύπρου έχει προχωρήσει σε συλλήψεις αναφορικά με την επίθεση στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και τα επεισόδια στο προεδρικό μέγαρο, το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, ο οποίος συνελήφθη ως διοργανωτής της διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα για τον κορονοϊό. Ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης είναι γιατρός με μεταπτυχιακό τίτλο στην Επιδημιολογία και διδακτορικό στην Περιβαλλοντική και Επαγγελματική Υγεία από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Επίσης είναι από τους επιστήμονες που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα αυστηρά μέτρα που επιβλήθηκαν και έχει υποστηρίξει πολλές φορές ότι ο κίνδυνος του κορονοϊού είναι ελάχιστα μεγαλύτερος απ’ αυτόν της απλής γρίπης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ