Άγνωστος χτύπησε την πόρτα τους και τους έριξε καυστικό υγρό – Μία 10χρονη ανάμεσα στα τρία θύματα

Άγνωστος χτύπησε το κουδούνι σε ένα διαμέρισμα στο βόρειο Λονδίνο γύρω στις 19.20. Όταν οι κάτοικοι άνοιξαν την πόρτα δέχθηκαν επίθεση με καυστικό υγρό. Ανάμεσα στα τρία θύματα είναι και ένα δεκάχρονο κορίτσι. Αμέσως μετά την αναφορά ότι κάποιος έριξε “καυστική ουσία” σε παιδί, μέλη δυνάμεων εκτάκτων αναγκών έφθασαν στα διαμερίσματα στο Μπόφορτ Παρκ στο Κολιντέιλ, όπου τα σπίτια πωλούνται έως 900.000 λίρες. Οι αξιωματικοί βρήκαν το παιδί, μία 36χρονη γυναίκα και έναν 43χρονο άνδρα τραυματισμένους αφού ο άγνωστος φέρεται να τους πέταξε την καυστική ουσία. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ δεν κινδυνεύουν οι ζωές τους από τα τραύματά τους και έκτοτε έχουν πάρει εξιτήριο. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις και διενεργείται έρευνα για τις συνθήκες της επίθεσης, σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιαρντ.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες είπαν πως πιστεύουν ότι τρεις άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση αφού ένας αγνωστος χτύπησε την πόρτα τους και τους πέταξε την ουσία. Στον διάδρομο του οικοδομικού συγκροτήματος υπάρχει έντονη μυρωδιά χημικών ενώ το πάτωμα φέρει σημάδια από κάψιμο.

“Το μόνο που είδα ήταν ένα παιδί που το έβγαζαν έξω” είπε μία γειτόνισσα ενώ άλλος αυτόπτης μάρτυρας πρόσθεσε: “Είδα ένα μικρό κορίτσι να βγαίνει έξω με τις πιτζάμες του, χωρίς παπούτσια, μαζί με μία κυρία. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε ασθενοφόρο. Είμαι σίγουρος ότι επρόκειτο για επίθεση με οξύ καθώς οι αστυνομικοί έτρεχαν μέσα σε μπουκάλια νερό”.

Ο ντετέκτιβ που έχει αναλάβει την υπόθεση απηύθυνε έκκληση στο κοινό να αναγνωρίσουν τον ύποπτο. “Αν ήσασταν στην περιοχή και γίνατε μάρτυρες του περιστατικού ή έχετε πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν σας προτρέπω να έρθετε να μιλήσετε στην αστυνομία. Οι πληροφορίες μπορεί να είναι σημαντικές για την έρευνά μας και να βοηθήσουν να αποδώσουμε δικαιοσύνη για τα θύματα και την οικογένειά τους”. Εκπρόσωπος της μητροπολιτικής αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι άγνωστος επιτέθηκε με καυστικό υγρό και απηύθυνε και αυτός έκκληση για πληροφορίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ