Κριστιάν Αμανπούρ: Αποκάλυψε τη μάχη της με τον καρκίνο

Η διάσημη δημοσιογράφος, Κριστιάν Αμανπούρ, αποκάλυψε χθες τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο στις ωοθήκες. Η δημοσιογράφος του CNN ανακοίνωσε ότι πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση και έχει μπροστά της πολλούς μήνες για την πλήρη θεραπεία της.

“Όπως εκατομμύρια γυναίκες ανά τον πλανήτη, διαγνώστηκα με καρκίνο στις ωοθήκες. Υποβλήθηκα σε μια κρίσιμη επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για να τον αφαιρέσω και τώρα είμαι αντιμέτωπη με πολλούς μήνες χημειοθεραπείας, για να εξασφαλίσω τη μεγαλύτερη δυνατή θετική πρόγνωση” περιέγραψε.

“Eίμαι αισιόδοξη. Επίσης, είμαι τυχερή γιατί είχα ασφάλεια υγείας και εξαιρετικούς γιατρούς που με ανέλαβαν” πρόσθεσε και όπως είπε θέλει να συμβάλλει στην έγκαιρη διάγνωση και την ενημέρωση των γυναικών για αυτή την ασθένεια. “Πρέπει να κάνετε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και πάντα να ακούτε το σώμα σας” υπογράμμισε.

Η Αμανπούρ γεννήθηκε στη Βρετανία. Πριν από το CNN, βρισκόταν στο ABC, ενώ είχε καλύψει τους πολέμους και μεγάλα γεγονότα. Έχει πάρει συνεντεύξεις από πολλούς ηγέτες χωρών και τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει επιμεληθεί ρεπορτάζ από όλες τις περιοχές κρίσεων όπως το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Σομαλία, τη Ρουάντα και τα Βαλκάνια.

Η 63χρονη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, προχώρησε στην παραπάνω ανακοίνωση σε απευθείας μετάδοση από το σπίτι της στο Λονδίνο, έπειτα από απουσία τεσσάρων εβδομάδων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ