Πέθανε η ηθοποιός Λίζα Μπέινς – Την χτύπησε σκούτερ και την εγκατέλειψε ο οδηγός – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η ηθοποιός Λίζα Μπέινς, η οποία εμφανίστηκε στην ταινία “Gone Girl” με τον Μπεν Άφλεκ, πέθανε τη Δευτέρα έπειτα από ένα τραγικό δυστύχημα.

Η 65χρονη υπέκυψε στα τραύματά της, αφού την χτύπησε ένα σκούτερ. Ο οδηγός την εγκατέλειψε στο σημείο.

Το τροχαίο με εγκατάλειψη έγινε στο Upper West Side, δήλωσε πηγή στη NY POST.

Η ηθοποιός ήταν κάτοικος του Λος Άντζελες. Είχε ταξιδέψει μαζί με τη σύζυγό της στη Νέα Υόρκη, στο πρώτο ταξίδι του ζευγαριού μετά την έναρξη της πανδημίας.

Η Μπέινς βρισκόταν στο δρόμο για να συναντήσει τη σύζυγό της, Κάθριν Κράνχολντ, για ένα δείπνο όταν χτυπήθηκε από ένα κόκκινο και μαύρο σκούτερ στις 4 Ιουνίου.

Υπέστη εγκεφαλικό τραύμα και δεν μπόρεσε να ανακάμψει. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης δήλωσε τη Δευτέρα το βράδυ ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις. Το σκούτερ φάνηκε τελευταία φορά να πηγαίνει βόρεια στην Λεωφόρο Άμστερνταμ.

Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Οχάιο και μεγάλωσε στο Κολοράντο. Σπούδασε στο Τζούλιαρντ πριν ξεκινήσει μια μακρά και ιστορική καριέρα στη Νέα Υόρκη και το Χόλιγουντ. Εμφανίστηκε σε δεκάδες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Παντρεύτηκε την Κράνχολντ, σε μια μικρή τελετή πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.

Στη μικρή οθόνη, η ηθοποιός είχε εμφανιστεί στις σειρές «One Life to Live», «China Beach», «The Royal Pains» και «Nashville». Στη μεγάλη οθόνη, ήταν η μεγαλύτερη γυναίκα με την οποία ερωτεύτηκε ο Τομ Κρουζ στο “Cocktail” του 1988. Στο “Gone Girl”, ήταν η μητέρα της αγνοούμενης γυναίκας, την οποία έπαιξε η Rosamund Pike.

Αφού διάβασε το σενάριο για το «Gone Girl», είχε δηλώσει ότι αμέσως σκέφτηκε «Ω, είμαι σωστή για αυτή την ταινία», σε συνέντευξή του στους Los Angeles Times στα Βραβεία Κινηματογράφου του 2014.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ