Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ: Ζευγάρι εφήβων σκότωσε τον πατέρα 16χρονης και το καμαρώνει

Μία έφηβη και ο σύντροφός της κατηγορούνται για τη δολοφονία του πατέρα της στο Λας Βέγκας, πράξη για την οποία καμαρώνουν σε ένα βίντεο που μαγνητοσκόπησαν στο κινητό τους και ενώ ακόμη διέφευγαν της σύλληψης,

Οι εισαγγελείς χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο βίντεο, που έχει στη διάθεσή του το KLAS, ως αποδεικτικό στοιχείο εναντίον του 18χρονου Άαρον Γκερέρο και της 16χρονης φίλης του Σιέρα Χάλσεθ.

“Καλωσήλθατε στο κανάλι μας στο YouTube… Μέρα 3 μετά τη δολοφονία κάποιου…” λέει ο Γκερέρο με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. “Ουάου, μην το βάζεις αυτό στην κάμερα!” γελά η Χάλσεθ. “Άξιζε” προσθέτει ο Γκερέρο χτυπώντας απαλά τη φίλη του στο μέτωπο.

Η προφανής παραδοχή στην κάμερα έγινε τον Απρίλιο, μέρες μετά που το νεαρό ζευγάρι φέρεται να σκότωσε τον πατέρα της 16χρονης. Ντάνιελ Χάλσεθ, 45 ετών, και έβαλε φωτιά στο σπίτι του. Μετά διέφυγε με το αυτοκίνητο του θύματος και συνελήφθη περίπου μία εβδομάδα μετά στο Σολτ Λέικ Σίτι. Ο πατέρας της Χάλσεθ φαίνεται πως έπεσε θύμα δολοφονίας όταν οι γονείς είπαν στους έφηβους ότι δεν μπορούν πλέον να είναι μαζί, σύμφωνα με KLAS, που επικαλείται την αστυνομία. Η μητέρα της Σιέρα, Ελίζαμπεθ Χάλσεθ, ήταν κάποτε γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών, η οποία είχε εκλεγεί στα 27 της και ήταν το νεότερο άτομο στη Γερουσία της Νεβάδα το 2010, σύμφωνα με το Las Vegas Review Journal.

Οι δύο έφηβοι θα δικαστούν ως ενήλικες καθώς στη Νεβάδα ένα παιδί στα 13 του μπορεί να δικαστεί ως ενήλικας για φόνο ή για απόπειρα φόνου, αλλά μόλις γίνουν 16 το δικαστήριο εφήβων δεν έχει δικαιοδοσία για τόσο σοβαρά αδικήματα.

Σημειώνεται πως ο 45χρονος είχε μαχαιρωθεί θανάσιμα, ενώ το καμένο πτώμα του εντοπίστηκε στο γκαράζ του σπιτιού του, στο οποίο είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά, ενώ επρόκειτο για εμπρησμό. Η μητέρα της Χάλσεθ επικοινώνησε με την αστυνομία λέγοντας ότι δεν είχε επικοινωνία με τον Ντάνιελ για ημέρες.

Οι ερευνητές είπαν ότι το πτώμα εντοπίστηκε στο γκαράζ. Αργότερα, μέσα στο σπίτι βρήκαν αποδεικτικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το ζευγάρι είχε καθαρίσει σχολαστικά τον χώρο ενώ παράλληλα υπήρχε μία μεγάλη καμένη περιοχή στο σαλόνι καθώς και επιταχυντές που χρησιμοποιούνται συχνά για να προκαλέσουν εμπρησμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ