Η τούρτα που έγινε viral – Δείτε τι ζήτησε μια 3χρονη για τα γενέθλιά της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Το Lion King είναι μια αγαπημένη ταινία σχεδόν όλων των παιδιών, ίσως και κάποιων ενηλίκων. Η 3χρονη Leona Feigh, από τη Μινεσότα των ΗΠΑ ζήτησε ένα πάρτι με θέμα την αγαπημένη της ταινία. Όμως, το κοριτσάκι είχε συγκεκριμένο σχέδιο και για την τούρτα. Ήθελε στην τούρτα της να φαίνεται ο βασιλιάς Μουφάσα όταν πέφτει νεκρός. Ο λόγος; Κάτι πολύ απλό. “Όλοι θα είναι πολύ στεναχωρημένοι όταν θα πρέπει να φάνε την τούρτα και θα μείνει έτσι όλη για μένα” είπε η μικρή, σύμφωνα με την ανάρτηση του θείου της στο Twitter. Ο θείος της, Casey Feigh, και οι φωτογραφίες της επικής τούρτας έγιναν viral.

Το “μακελειό” που απεικονίζεται στην τούρτα συγκέντρωσε χιλιάδες like και σχόλια και μάλιστα η οικογένεια έλαβε και πρόσκληση για να μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την… περίεργη επιλογή.

“Η Leona έχει φοβερό χιούμορ και της αρέσουν τα πρώτότυπα πράγματα” δήλωσε η μητέρα της, Alison Feigh. Την περιέγραψε ως ένα γλυκό παιδί με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο.

Το ζαχαροπλαστείο Thirsty Whale Bakery ανέλαβε να κάνει το μακάβριο αίτημα για την ταινία του 1994, πραγματικότητα. Ο αδελφός του Μουφάσα, Σκαρ στέκεται πάνω στην τούρτα και βλέπει τον νεκρό αδελφό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ