Σοκ στην Κύπρο: Εντοπίστηκε κοκαΐνη στο αίμα 5χρονου

Στη σύλληψη ενός 45χρονου προχώρησε η αστυνομία της Κύπρου μετά τον εντοπισμό κοκαΐνης στον οργανισμό του 5χρονου παιδιού του. Σύμφωνα με τις αρχές της Κύπρου, στις 21 Μαΐου, ένα ζεύγος αλλοδαπών ζήτησε από χημείο της Λεμεσού να πραγματοποιηθούν αναλύσεις στα ανήλικα παιδιά τους.

Από τις αναλύσεις εντοπίστηκε κοκαΐνη στον οργανισμό του ενός από των ανήλικων παιδιών. Το χημείο προέτρεψε τους γονείς να προβούν σε καταγγελία στην Αστυνομία, πράγμα το οποίο δεν έπραξαν.Η υπόθεση περιήλθε σε γνώση της Αστυνομίας την Δευτέρα 24 Μαΐου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα του πεντάχρονου παιδιού, ενώ εναντίον της μητέρας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Κύπρου, Χρίστο Ανδρέου, η γυναίκα διέφυγε στο εξωτερικό την Κυριακή μαζί με τα παιδιά.

Εναντίον του 45χρονου εξετάζεται υπόθεση κατοχής, χρήσης και προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’ και κακομεταχείρισης παιδιού κάτω των 16 χρόνων. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ