Πεζός τιμωρεί με… καρατιά τον οδηγό που κινείται σαν τρελός σε πλατεία των Τιράνων

Σαν τρελός οδηγούσε ένας άνδρας το τρακαρισμένο αυτοκίνητό του σε πλατεία στην Αλβανία θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των περαστικών. Ένας από τους περαστικούς αναλαμβάνει να δώσει τη λύση όταν με άλμα -κυριολεκτικά- προσγειώνεται στο ανοικτό παράθυρο και με μια κλωτσιά σε στιλ Καράτε Κιντ επιτίθεται στον οδηγό.

Το ασημένιο ΙΧ κάνει αναστροφή με μεγάλη ταχύτητα στο κέντρο της δημόσιας πλατείας, όπου δεν επιτρέπονται οχήματα, στα Τίρανα. Τα λάστιχα “ουρλιάζουν” στην πλινθόστρωτη πλατεία, όπως φρενάρουν πάνω στο τσιμέντο.

Αρκετοί πεζί προσπαθούν να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο ώστε να σταματήσουν τον οδηγό που δείχνει να μην ενδιαφέρεται για όσους είναι γύρω του. Κάποιος καταφέρνει να ανοίξει την πόρτα και να πιάσει τον οδηγό ο οποίος ωστόσο ξεφεύγει εύκολα και συνεχίζει να σπιντάρει και να κάνει αναστροφές με ταχύτητα αλλά και να κάνει επικίνδυνες στροφές. Μέχρι τη στιγμή που ο πεζός πετώντας στο παράθυρο τον κλώτσησε και τον ανάγκασε να σταματήσει με τους άλλους πεζούς να τον σταματούν. Ο 32χρονος οδηγός συνελήφθη ενώ η αστυνομία θεωρεί ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ