Έστησαν τον γάμο σε ξένη έπαυλη χωρίς να λογαριάζουν τον… ξενοδόχο – Ο ιδιοκτήτης τους “έπιασε στα πράσα”

Τολμηρό ζευγάρι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ οργάνωσε τον γάμο των ονείρων του σε μία πολυτελή έπαυλη που πίστευε ότι ήταν άδεια. Έστειλε προσκλητήρια στους αγαπημένους του προσκαλώντας τους στο… σπίτι του. Ωστόσο, η έπαυλη ανήκε στον κληρονόμο της IHOP, αμερικανικής πολυεθνικής αλυσίδας εστιατορίων για τηγανίτες που ειδικεύεται σε τρόφιμα πρωινού, ο οποίος κάλεσε την Άμεσο Δράση.

Η Σενίτα Τζόουνς και ο Κόρτνεϊ Γουίλσον σχεδίαζαν να παντρευτούν στην έπαυλη αξίας 5,7 εκατ. δολαρίων στην περιοχή Σάουθγουεστ Ράντσες στη Φλόριντα, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Νέιθαν Φίνκελ.

Τις εβδομάδες πριν από τον γάμο ο Γουίλσον είχε εμφανιστεί πολλές φορές στην έκταση προσποιούμενος τον αγοραστή, αφού η έπαυλη είχε αναρτηθεί σε μεσιτικούς ιστότοπους. Γαμήλιο site προσκαλούσε τους καλεσμένους να συμμετέχουν με τον γαμπρό και τη νύφη σε μία χλιδάτη τελετή στο “σπίτι των ονείρων τους”, που παράλληλα αποκαλείτο “Κτήμα Γουίλσον”.

Αλλά το ζευγάρι ούτε καν νοίκιασε την έκταση, πόσο μάλλον να την αγοράσει- και ο πραγματικός ιδιοκτήτης δεν γνώριζε τίποτα για τα γαμήλια σχέδια ώσπου ο Γουίλσον εμφανίστηκε το πρωινό της μεγάλης μέρας. Ο Φίνκελ κάλεσε την Άμεσο Δράση καταγγέλλοντας πως άνθρωποι καταπατούσαν την περιουσία του και του έλεγαν πως “είναι μήνυμα Θεού” ότι θα έπρεπε να παντρευτούν στο σπίτι του.

Η έκταση με την πολυτελή έπαυλη πωλείται αντί 5,7 εκατ. δολαρίων. Διαθέτει μεγάλη αίθουσα χορού, κινηματογράφο, δύο γραμμές για μπόουλινγκ, πισίνα, γήπεδο τένις, χορευτικό στούντιο, διώροφο μπαρ. Ο Συνήγορος του Πολίτη είπε πως ο Γουίλσον είχε εμφανιστεί αρκετές φορές ως αγοραστής τις προηγούμενες εβδομάδες και αφού έβγαλε πολλές φωτογραφίες ρώτησε τον ιδιοκτήτη αν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον χώρο για τον γάμο. Ο Φίνκελ απάντησε “όχι”, αλλά αυτή δεν ήταν απάντηση που άρεσε στο ζευγάρι που έστησαν στο διαδίκτυο σελίδα για τον γάμο του προσκαλώντας τους φίλους του στη χλιδάτη τελετή στο σπίτι του. Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 17 Απριλίου στις 15.30 στο “Κτήμα Γουίλσον”.

Μετά την τελετή θα ακολουθούσε επίσημο κοκτέιλ και η βραδιά θα συνεχιζόταν με δεξίωση που θα τελείωνε στις 2.30 το ξημέρωμα. Μάλιστα, η Τζόουνς και ο Γουίλσον προσκάλεσαν τους καλεσμένους να επιστρέψουν στην έπαυλη και το επόμενο πρωινό για κυριακάτικο brunch, που θα περιελάμβανε νοστιμιές από τον διάσημο σεφ του, δίπλα στην πισίνα όπου συγκρότημα θα έπαιζε live τζαζ μουσική. Ωστόσο ο γάμος δεν πήγε όπως ακριβώς σχεδίαζαν καθώς ο Γουίλσον και άλλο ένα άτομο εμφανίστηκαν το πρωί της τελετής και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον πραγματικό ιδιοκτήτη σύμφωνα με τη Sun Sentinel. Ο Φίνκελ κάλεσε την αστυνομία να αναφέρει ότι άνθρωποι καταπατούσαν το σπίτι του λέγοντάς του ότι είναι μήνυμα Θεού να παντρευτούν εκεί.

Δείτε το βίντεο

Δύο αξιωματικοί έφθασαν στο σημείο και είπαν στον Γουίλσον να φύγει και να μην επιστρέψει, είπε ο Φίνκελ στη Sentinel. Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά του ζεύγους. Ο Γουίλσον δεν ήθελε να μιλήσει για την κατεστραμμένη γαμήλια ημέρα του.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά σε άλλο χώρο. Πάντως σύμφωνα με τα αρχεία της Κομητείας, είχαν εκδώσει άδεια γάμου την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν είχαν καταχωρισθεί ακόμη ως παντρεμένοι. Στο site τους περιγράφουν τον έρωτά τους που γεννήθηκε μέσα στην πανδημία και αναφέρονται στον εαυτό τους ως το “βασιλικό ζευγάρι”. Σύμφωνα με την ανάρτησή τους, οι δυο τους ήταν συμμαθητές, αποφοίτησαν την ίδια χρονιά από το ίδιο σχολεία και ήταν και οι δύο αθλητές. Συναντήθηκαν 30 χρόνια μετά και έτσι βρήκαν τον έρωτα ο ένας στον άλλον. Εκείνη λέει ότι μόλις είχε βγει από μία 5ετή σχέση και αυτός από έναν 20χρονο γάμο.

σχολίασε κι εσύ