ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε κάβα στη Λουιζιάνα – Πέντε τραυματίες – ΦΩΤΟ

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε κάβα στο Σρέβεπορτ της Λουιζιάνα όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο KSLA. Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό με μαζικά πυρά που αναφέρεται στις ΗΠΑ σε διάστημα 24 ωρών.

Εκπρόσωπος από την Αστυνομία ανέφερε ότι οι έρευνες βρίσκονται στα πρώτα στάδια και δεν επιβεβαίωσε τον αριθμό των ατόμων που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ούτε σχολίασε την κατάσταση της υγείας τους.

Οι αστυνομικοί απάντησαν σε μία κλήση για μποτιλιάρισμα όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας. “Απαντήσαμε το βράδυ σε μία κλήση για μποτιλιάρισμα και στη διάρκεια αυτού ακούστηκαν πολλά πυρά”, ανέφερε.

Ένα από τα θύματα έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ ένα άλλο φέρει πολλά τραύματα από σφαίρες, σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Love Shreveport- Bossier. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9 το βράδυ της Κυριακής στη λεωφόρο Χιρν της πόλης Σρέβεπορτ, στη βορειοδυτική Λουιζιάνα, όπως μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο KSLA.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Πηγή ΦΩΤΟ: Reuters, KTAL-KMSS

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ