• Αιματηρή επίθεση στο Χαλέπι

  11:28 μμ, Κυριακή 09 Σεπ 2012 11:28 μμ, Κυριακή 09 Σεπ 2012

  Δεκαεπτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 40 άλλοι τραυματίστηκαν σε μια επίθεση που σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή όπου βρίσκεται το δημοτικό στάδιο στο Χαλέπι (βόρεια Συρία), μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων Sana.

  «Τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή όπου βρίσκεται το δημοτικό στάδιο κοντά στο νοσοκομείο αλ Χάγια και το κεντρικό νοσοκομείο στο Χαλέπι, προκάλεσε το θάνατο 17 ανθρώπων ενώ περισσότεροι από 40 άλλοι τραυματίστηκαν σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό», ανέφερε το πρακτορείο.

  Το Sana δεν δίνει άλλες διευκρινίσεις για τη επίθεση, την ίδια ώρα που συνεχίζονται οι συγκρούσεις ανάμεσα στον στρατό και τους αντάρτες, περισσότερο από ενάμιση μήνα μετά το άνοιγμα του μετώπου στο Χαλέπι, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας που βρίσκεται 355 χιλιόμετρα βόρεια της Δαμασκού.

  Πολλές συνοικίες

  Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (PSDH) μετέδωσε πως πολλές συνοικίες του Χαλεπιού, όπως η Σουκ αλ-Χαλ, η Τάρικ αλ-Μπαμπ και η Χανάνο, βομβαρδίστηκαν από το στρατό και πως μάχες ανάμεσα στις δυνάμεις του καθεστώτος και τους αντάρτες διεξάγονται στις συνοικίες Σουκάρι (νότια), Σαχούρ, στα όρια της αλ-Μιντάν και στην περιοχή του στρατώνα Χανάνο.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα