Μπόρις Τζόνσον: Νέες αποκαλύψεις για το “ροζ σκάνδαλο” – Βγήκαν στη φόρα μηνύματα με την πρώην ερωμένη του

Το φως της δημοσιότητας είδε μήνυμα του Πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον που είχε στείλει στην πρώην ερωμένη του Τζένιφερ Άρκουρι όταν δεν μπόρεσε να παρευρεθεί σε μία εκδήλωση στην οποία εκείνη συμμετείχε.

“Μ…..ς, είμαι ο νούμερο ένα υποστηρικτής σου” (“B……s, I’m your No1 supporter») είχε γράψει ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος τότε ήταν δήμαρχος του Λονδίνου.

Η επιχειρηματίας Τζένιφερ Αρκούρι υποστηρίζει ότι είχε ερωτική σχέση με τον Βρετανό Πρωθυπουργό για τέσσερα χρόνια. Τότε ο Τζόνσον ήταν παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του Μαρίνα.

Σύμφωνα με τη Sunday Mirror, η Τζένιφερ Αρκούρι ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένη γιατί δεν έχει λάβει την υποστήριξη που θα ήθελε από τον Μπόρις Τζόνσον. Στα μηνύματα που φέρεται να εστάλησαν τον Οκτώβριο του 2015 η επιχειρηματίας είχε γράψει: “Ο Όσμπορν μου δίνει ένα κτίριο. Ο Ντέιβιντ Κάμερον επιβεβαιώνει την εκδήλωση μου… Και εσύ; Εσύ με αγνοείς (ξανά)”.

Ο Μπόρις Τζόνσον φέρεται να της είχε απαντήσει με ένα απολογητικό μήνυμα. “Μ….ς. Είμαι ο νούμερο ένα υποστηρικτής σου και έχω υπάρξει για χρόνια”.

Τα μηνύματα που έχουν έρθει στο φως αποκαλύπτουν ότι η Τζένιφερ Άρκουρι είχε υπογράψει για εμφανίσεις του Μπόρις Τζόνσον σε τεχνολογικά συνέδρια εν αγνοία των μελών του Δημαρχείου.

Σε ένα από τα μηνύματα η επιχειρηματίας τον αποκαλεί “αγαπημένο” και τον ρωτά: “Μπορώ να υποβάλω αίτηση για να πάω σε αυτό το ταξίδι τον Οκτώβριο; Έλα μαζί μου όταν πάμε 😉 ??!!!!”.

Οι σελίδες με τα mail και τα έγγραφα που αντάλλασσαν είναι 240 και όλες πρόκειται να ερευνηθούν από την επιτροπή εποπτείας, για να εξακριβωθεί εάν πράγματι ο τότε δήμαρχος είχε δώσει προνόμια στην Άρκουρι και στις εταιρείες της InnoTech, Playbox και Hacker House.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ