ΗΠΑ: Εντοπίστηκε ύποπτο πακέτο στο Καπιτώλιο

Συναγερμός σήμανε στο Καπιτώλιο όταν εντοπίστηκε ύποπτο πακέτο. Σύμφωνα με ανάρτηση του ρεπόρτερ του NBC 4, Σκοτ ΜακΦάρλαν, το πακέτο εντοπίστηκε σε αίθουσα συσκέψεων στο ισόγειο, στο κτίριο γραφείων Rayburn House, δηλαδή κτίριο γραφείων του Κογκρέσου για τη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και προκάλεσε την εγρήγορση των αστυνομικών.

Αργότερα, αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι το πακέτο απομακρύνθηκε και το κτίριο ξανάνοιξε. Η Αστυνομία επεσήμανε ότι συνεχίζει να ερευνά. Το κτίριο εκκενώθηκε ως προληπτικό μέτρο.

Η Αστυνομία είπε σε όσους βρίσκονταν στο κτίριο: Όλο το προσωπικό και το λοιπό προσωπικό καλούνται να παραμείνουν στο σημείο συγκέντρωσης μέχρι νεωτέρας. Δεν έχουν αποκλειστεί δρόμοι ακόμη”. Αργότερα πρόσθεσαν σε ανακοίνωση προς την DailyMail.com: “Η Αστυνομία του Καπιτωλίου ξεδιάλυνε το περιστατικό με το ύποπτο πακέτο μέσα στο κτίριο γραφείων του Rayburn House. Η περιοχή έχει ανοίξει ξανά και και τυχόν κλειστές πόρτες που συνδέονται με το περιστατικό θα ανοίξουν αμέσως. Η Αστυνομία του Καπιτωλίου συνεχίζει την έρευνα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ