Κατηγορείται για βιασμό ο Άρμι Χάμερ – Τι αποκάλυψε η πρώην σύντροφός του

Ο γνωστός ηθοποιός Άρμι Χάμερ κατηγορείται για τον βιασμό της πρώην συντρόφου του, η οποία ισχυρίζεται ότι την κακοποίησε ψυχικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η 24χρονη Effie Angelova, αφού μίλησε με τη διακεκριμένη δικηγόρο για τα δικαιώματα των γυναικών, Gloria Allred, προχώρησε στις κατηγορίες μέσω διαδικτυακής συνέντευξης τύπου την Πέμπτη. Η νεαρή υποστήριξε ότι γνώρισε για πρώτη φορά τον Χάμερ στο Facebook το 2016 και κατηγορεί τον ηθοποιό πως την κακοποίησε «πνευματικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά».

«Με βίαζε για 4 ώρες. Νόμιζα θα με σκότωνε»

«Στις 24 Απριλίου ο Άρμι Χάμερ με βίαζε για τέσσερις ώρες στο Λος Άντζελες, στην διάρκεια των οποίων κοπανούσε επανειλημμένα το κεφάλι μου σε έναν τοίχο, γεμίζοντας μώλωπες το πρόσωπό μου», είπε χαρακτηριστικά η 24χρονη Effie. Και συνέχισε: «Σε εκείνες τις τέσσερις ώρες, προσπάθησα να ξεφύγω και δεν με άφηνε. Νόμιζα πως θα με σκότωνε. Μετά έφυγε χωρίς να νοιαστεί στο ελάχιστο για την κατάστασή μου. Βρισκόμουν σε απόλυτο σοκ και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος που αγαπούσα μου έκανε κάτι τέτοιο».

«Συναινετικές οι σχέσεις τους», λέει ο δικηγόρος του Χάμερ

Σε δήλωση στο BBC, ο δικηγόρος του Άρμι Χάμερ απέρριψε όλες τις κατηγορίες, τονίζοντας πως όλες οι σχέσεις του γνωστού ηθοποιού με την γυναίκα ήταν «απολύτως συναινετικές, συζητήσιμες και προσυμφωνημένες με αμοιβαία συμμετοχή».

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, κοινοποίησε στο BBC απόσπασμα από τα μηνύματα που υποτίθεται πως έστειλε η 24χρονη, τα οποία περιείχαν προτάσεις ακραίας σεξουαλικής συμπεριφοράς. Όπως είπε, ο Χάμερ απάντησε στη γυναίκα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλει να διατηρήσει τέτοιου είδους σχέση μαζί της.

«Η προσπάθειά της να τραβήξει την προσοχή σε συνδυασμό με το αρρωστημένο νομικό της αίτημα κάνουν απλώς πιο δύσκολο σε πραγματικά θύματα σεξουαλικής βίας να δικαιωθούν όπως τους αξίζει», σημείωσε ο δικηγόρος του Άρμι Χάμερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ