Μπακασέτας: Έγινε… πασάς στην Τραπεζούντα – Η αποθέωση από τον τουρκικό Τύπο – ΦΩΤΟ

Την ώρα που οι σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας σε πολιτικό και γεωπολιτικό επίπεδο είναι σε κρίση, σε αθλητικό επίπεδο οι Έλληνες αποθεώνονται στη γείτονα χώρα με τους Τάσο Μπακασέτα και Δημήτρη Πέλκα να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές μέρα παρά μέρα από τον τουρκικό Τύπο. Ο «Μπάκα», μάλιστα, έγινε την Παρασκευή πρωτοσέλιδο με αποθεωτικά σχόλια, μόλις λίγες ώρες μετά το γκολ του στην εκτός έδρας νίκη της Τράμπζονσπορ με 2-1 επί της Κασίμπασα.

Ο τουρκικός Τύπος, λοιπον, αποθεώνει τον Έλληνα επιθετικό, καθώς όλα του τα τέρματα έχουν συνδυαστεί με νίκες με αποτέλεσμα τα στατιστικά του τον καθιστούν… πασά.

Δείτε τη φωτογραφία του Μπακασέτα ως… πασά:

«Είναι σημαντική αυτή η νίκη για να παραμείνουμε στη μάχη για τον τίτλο. Δεν αξίζαμε να ηττηθούμε από τη Φενέρμπαχτσε την περασμένη εβδομάδα. Στην Κασίμπασα δουλέψαμε σκληρά και νικήσαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει άλλα δύο γκολ. Είχαμε σημαντικές ευκαιρίες. Έλαχε σε μένα να σκοράρω και πάλι το νικητήριο γκολ. Είμαι τόσο χαρούμενος», υποστήριξε ο Μπακασέτας, ο οποίος έχει σημειώσει 4 γκολ σε επτά ματς με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 51 βαθμούς, στο -4 από την τρίτη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα και στο -6 από τις Γαλατασαράι και Μπεσίκτας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ