Ανακάλυψε κρυφό δωμάτιο πίσω από τον τοίχο του μπάνιου της – Τα ΒΙΝΤΕΟ που έγιναν viral

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο που δημοσίευσε μια γυναίκα από την Νέα Υόρκη, στα οποία υποστηρίζει ότι ανακάλυψε ένα κρυφό δωμάτιο πίσω από το μπάνιο της. Είναι δε πεπεισμένη ότι το διαμέρισμά της είναι στοιχειωμένο, αφού το ανατριχιαστικό κρυφό δωμάτιο είναι σαν να έρχεται… κατευθείαν από μια ταινία τρόμου.

Σε μια σειρά βίντεο TikTok που έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές περιγράφει τα όσα είδε.

«Σοβαρά ποτέ δεν θα περίμενα να βρω κάτι τέτοιο… και τα κατέγραψα όλα», γράφει η Samantha Hartsoe σε μια λεζάντα για το πρώτο κλιπ, το έχει πλέον πάνω από 7,4 εκατομμύρια views.

Ο τίτλος του βίντεο είναι «Ένα μυστήριο στη Νέα Υόρκη» και η μπερδεμένη ενοικιάστρια αποκαλύπτει ότι είχε αισθανθεί κρύο αέρα να φυσάει από το μπάνιο της – παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει εξαερισμό. Αρχικά δεν το σκέφτηκε, αλλά στη συνέχεια έβαλε στόχο να βρει από πού προέρχεται. Εντόπισε τελικά την πηγή στον καθρέφτη του μπάνιου. Η πλοκή πυκνώνει στο «Μέρος 2», όταν η Samantha και οι φίλοι της αποφασίζουν να αφαιρέσουν τον καθρέφτη και βρίσκονται μπροστά σε ένα ερειπωμένο διάδρομο με ένα κρυφό δωμάτιο στο τέλος.

Ένας από τους φίλους της το συγκρίνει με το μυστικό μπουντρούμι από την ταινία «Parasite».

«Πρέπει να καταλάβω τι είναι στην άλλη πλευρά του μπάνιου μου», τονίζει πριν ανέβει μέσα από μια τρύπα στο εσωτερικό.

Ένας χρήστης αναρωτήθηκε αν η Hartsoe «επέστρεψε», δεδομένου ότι είχαν περάσει τρεις ώρες και η… εξερευνήτρια δεν είχε δημοσιεύσει κάτι νεότερο. Άλλοι συνέκριναν το σενάριο με την ταινία “Candyman”, στην οποία μια γυναίκα καλεί ένα κακόβουλο πνεύμα λέγοντας το όνομά του πέντε φορές στον καθρέφτη. Αφού μελετούσε τον χώρο ενώ ήταν οπλισμένη με ένα σφυρί, η Hartsoe ανακαλύπτει αυτό που φαίνεται να είναι «ένα ολόκληρο άλλο διαμέρισμα», με μια αποσυνδεδεμένη τουαλέτα, μερικούς εκτεθειμένους σωλήνες και μερικές σακούλες και κουτιά απορριμμάτων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ