Γερμανία: 21χρονος σκότωσε δύο ασθενείς σε ψυχιατρείο και επιτέθηκε σε νοσοκόμες

Ένας 21χρονος ασθενής σε ψυχιατρική κλινική φέρεται να σκότωσε άλλους δύο ασθενείς και να επιτέθηκε σε δύο νοσοκόμες και σε έναν αστυνομικό. Ο άνδρας έκανε από μόνος του εισαγωγή στην ψυχιατρική κλινική για θεραπεία, στη βόρεια πόλη του Λίνεμπουργκ, κοντά στο Αμβούργο, την Πέμπτη. Σύμφωνα με τη διαδικασία, το ιατρικό προσωπικό τον τοποθέτησε σε κλειστή μονάδα για να αντιληφθεί την ασθένειά του. Δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι αποτελούσε κίνδυνο για άλλους ή για τον εαυτό του.

Λέγεται ότι επιτέθηκε και σκότωσε δύο μεγαλύτερους ασθενείς, 54 και 56 ετών αντίστοιχα, την Παρασκευή το ξημέρωμα, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Επίσης, επιτέθηκε στο νοσηλευτικό προσωπικό και τραυμάτισε δύο νοσοκόμες, ηλικίας 42 και 61 ετών, και έναν αστυνομικό, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λίνεμπουργκ στην τοπική εφημερίδα Die Lippische Landes-Zeitung. Μία από τις νοσοκόμες τραυματίστηκε σοβαρά κατά την επίθεση.

Αρκετοί αστυνομικοί έσπευσαν στην ψυχιατρική κλινική και όταν προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν εκείνος επιτέθηκε πετώντας αντικείμενα εναντίον τους, τραυματίζοντας έναν από αυτούς. Η αστυνομία φέρεται να χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού για να τον συλλάβει. Σύμφωνα τις αρχικές πληροφορίες από την αστυνομία, ο 21χρονςο στραγγάλισε τον 54χρονο ενώ ο άλλος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ