Σπαρτάκ Μόσχας: Σάλος με τη σεξιστική ανάρτηση για την “τερματοφύλακα” στην ομάδα χόκεϊ

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση από το τμήμα χόκεϊ επί πάγου της Σπαρτάκ Μόσχας στο twitter όπου απεικονίζεται μία κοπέλα ντυμένη με αποκαλυπτικό κόκκινο κορμάκι να ποζάρει επιδεικνύοντας τους γλουτούς της και να συστήνεται ως η νέα τερματοφύλακας.

“Πήραμε νέα τερματοφύλακα με εκπληκτικά αντανακλαστικά. Πώς σας φαίνεται; Και παράλληλα, έχουμε στείλει επίσημη πρόταση στην Ομοσπονδία να αναθεωρήσει το μέγεθος του τέρματος”, ήταν η λεζάντα που συνόδευε την προκλητική φωτογραφία. Η ανάρτηση, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε αντιδράσεις για το σεξιστικό μήνυμα, με αρκετούς χρήστες να κατηγορούν τους διαχειριστές του λογαριασμού για την προώθηση της σεξιστικής κουλτούρας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σπαρτάκ προκαλεί σάλο στα social media. Πριν από δύο χρόνια είχαν ανεβάσει μία φωτογραφία της παρουσιάστριας και γυμνάστριας Γιούλια Ουσάκοβα, η οποία παρουσίαζε εκπομπή στο κανάλι Youtube της ομάδας χόκεϊ επί πάγου, η οποία πόζαρε φορώντας ένα στρινγκ εσώρουχο ξαπλωμένη σε ιατρικό κρεβάτι σε κέντρο αποθεραπείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ