Έριξε βραστό νερό στον σύντροφό της ενώ κοιμόταν και το δημοσίευσε στο Snapchat

Μια γυναίκα από το Ιλινόις φέρεται να κατέγραψε σε βίντεο μια απαράδεκτη πράξη σε βάρος του συντρόφου της. Έριξε μια κατσαρόλα με βραστό νερό στον κοιμισμένο φίλο της και στη συνέχεια δημοσίευσε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφεραν οι εισαγγελείς την Τρίτη. Η Alexis Sykes κατηγορείται για το άκαρδο έγκλημα που συνέβη στο διαμέρισμα, στο οποίο συγκατοικεί με το αγόρι της.

Ο φίλος της κοιμόταν στον καναπέ όταν του έριξε το βραστό νερό. Αντί να βοηθήσει, η Sykes μαγνητοσκόπησε το περιστατικό και στη συνέχεια το δημοσίευσε στο Snapchat.

«Αισθάνομαι κάπως άσχημα τώρα γιατί έπαθε εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο πρόσωπο και στη μέση του και μεταφέρθηκε σε κέντρο εγκαυμάτων, αλλά τι να κάνουμε, έκλαιγε και με παρακαλούσε να τον πάω στο νοσοκομείο», έγραψε σύμφωνα με πληροφορίες στη λεζάντα.

Η 22χρονη κατηγορείται επίσης ότι έκρυψε τα κλειδιά για το αυτοκίνητο του φίλου της, ενώ έβλεπε το δέρμα του να πέφτει από τα χέρια του, λένε οι εισαγγελείς.

Ο φίλος της κατάφερε να πάρει τα κλειδιά του και οδήγησε μόνος του μέχρι το Ιατρικό Κέντρο Loyola και εισήχθη στη μονάδα εγκαύματος όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μοσχεύματος δέρματος. Οι εισαγγελείς δεν αποκάλυψαν τα κίνητρα για το περιστατικό.

Η γυναίκα συνελήφθη.

“Οι κατηγορίες εναντίον της κας Sykes είναι πολύ ενοχλητικές», δήλωσε ο Robert Berlin, δικηγόρος της πολιτείας DuPage County. “Το ντους με βραστό νερό σε έναν άνδρα στον ύπνο του, του προκάλεσε σοβαρό, οδυνηρό τραυματισμό, και θα διωχθεί στο μέγιστο βαθμό του νόμου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ