Αυτοκτονία Στέλλα Τέναντ: Δεν άντεχε να συνεχίσει, λέει η οικογένειά της

Σόκαρε τον κόσμο της μόδας ο αιφνίδιος χαμός του πρώην supermodel Στέλλα Τέναντ στις 22 Δεκεμβρίου. Οι συγγενείς της αναφέρουν ότι αυτοκτόνησε γιατί “ένιωθε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει”.

Η οικογένεια της Σκωτσέζας αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον θάνατό της, λίγες ημέρες μετά τα 50ά της γενέθλια, αφού συγκινήθηκε από τον “βομβαρδισμό” με μηνύματα συμπάθειας. Όπως είπε η οικογένειά της στην Telegraph, “η Στέλλα δεν ήταν καλά για πολύ καιρό. Οπότε παρά τη βαθύτατη θλίψη μας και την απόγνωσή μας εκείνη ένιωθε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει, παρά την αγάπη αυτών που ήταν κοντά της” αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

“Ήταν μια όμορφη ψυχή που την αγαπούσε η οικογένειά της και οι καλοί της φίλοι. Μία ευαίσθητη και ταλαντούχα γυναίκα της οποίας η δημιουργικότητα, η ευφυία και το χιούμορ άγγιξε τόσους πολλούς”. Η Τέναντ, που καταγόταν από αριστοκρατική οικογένεια, πέθανε τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον επί 21 έτη σύζυγό της Ντέιβιντ Λάσνετ.

Πηγή είπε στην Telegraph ότι η οικογένεια θέλησε να μιλήσει για να ευαισθητοποιήσει σε θέματα ψυχικής υγείας, καθώς παραμένουν ακόμη ζητήματα παρεξηγημένα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ