Η «Ζήνα» απάντησε στον «Ηρακλή» για τους εισβολείς στο Καπιτώλιο: Είναι ανόητες μαριονέτες

Η εισβολή των υποστηρικτών του Τραμπ στο Καπιτώλιο την περασμένη Τετάρτη μονοπωλεί -όπως ήταν λογικό- το ενδιαφέρον στις ΗΠΑ. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο νέες θεωρίες συνωμοσίας για τους εισβολείς.

Αρκετοί οπαδοί του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, ανάμεσα στους οποίους είναι και παρουσιαστές του Fox News, υποστηρίζουν ότι αριστεροί ακτιβιστές «antifa» ευθύνονται για την εισβολή στο εμβληματικό Καπιτώλιο.

Ο τηλεοπτικός “Ηρακλής”, Κέβιν Σόρμπο, ο οποίος είναι γνωστός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, έκανε retweet μία φωτογραφία από τον «σαμάνο» που εισέβαλε στο Καπιτώλιο και έγραψε «δε μου μοιάζουν και πολύ πατριώτες…», υιοθετώντας τη θεωρία συνωμοσίας που θέλει τους εισβολείς να είναι «αριστεριστές ταραξίες μεταμφιεσμένοι σε οπαδούς του Τραμπ».

Στο tweet του “Ηρακλή”, απάντησε η τηλεοπτική “Ζήνα”, Λούσυ Λόουλες. «Όχι αγάπη. Δεν είναι πατριώτες. Είναι ανόητες μαριονέτες, εγχώριοι τρομοκράτες και ηθοποιοί της QAnon. Είναι ανόητοι που κάνουν τις βρωμοδουλειές που εσύ και άνθρωποι σαν εσένα τους λένε να κάνουν». έγραψε με αρκετά ειρωνικό ύφος η “Ζήνα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ