Κορονοϊός: Προφητικά τα τελευταία λόγια 40χρονου πριν τον βάλουν σε κώμα και πεθάνει – ΦΩΤΟ

Ένας 40χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στην Εντατική με κορονοϊό έστειλε το δικό του μήνυμα στην αρραβωνιαστικιά του μέσα από το Facetime ζητώντας να “μην με βάλετε να κοιμηθώ, δεν θα ξυπνήσω” λίγο προτού οι γιατροί τον βάλουν σε κώμα και μετά πέθανε. Ο 40χρονος Λεόν Μποάσε ήταν τρομοκρατημένος ότι δεν θα συνέλθει προτού τον βάλουν σε τεχνητό κώμα, είπε η συντετριμμένη σύντροφός του Νίκολα Τζένισον. Το ζευγάρι ήταν στην καραντίνα αφού είχαν και οι δύο μολυνθεί με κορονοϊό αρχές Νοεμβρίου.

Ο 40χρονος δεν είχε αρχικά συμπτώματα αλλά τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Μίντλεσμπρο, στο Βόρειο Γιορκσάιρ, με φοβερούς πόνους στο στομάχι στις 12 Νοεμβρίου. Μέσα σε 24 ώρες τέθηκε σε αναπνευστήρα και πέρασε τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες δίνοντας μάχη για τη ζωή του στην Εντατική ενώ η οικογένειά του παρέμενε αβοήθητη να παρακολουθεί την κατάστασή του. Στο διάστημα αυτό ο άνδρας διαγνώστηκε δύο φορές με πνευμονία και τα νεφρά του άρχισαν να υπολειτουργούν.

Οι γιατροί του έδωσαν μόλις 1% δυνατότητα επιβίωσης αλλά έπρεπε να γίνει μεταμόσχευση πνεύμονα που εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε διαθέσιμος. Ο άνδρας πέθανε στις 13 Δεκεμβρίου. “Τα τελευταία του λόγια σ’ εμένα ήταν “μην με βάλετε να κοιμηθώ. δεν θα ξυπνήσω”. Ποτέ δεν θα το ξεχάσω αυτό. Ήμουν τόσο συντετριμμένη να ακούσω αλλά του είπα να μην λέει ανοησίες και πως θα έρθει σπίτι σύντομα. Δεν μπορώ να διανοηθώ τι συνέβη. Ποτέ δεν κάπνιζε, δεν έπινε, δεν έβγαινε. Ήταν πάντα προσεκτικός και τώρα έφυγε” είπε η αρραβωνιαστικιά του. Ο άνδρας είχε έναν δικό του γιο τον Λίο, και έναν θετό, τον 16χρονο Λέιτον.

Το ζευγάρι ήταν μαζί εννέα χρόνια αλλά έβγαιναν και κάποια εποχή όταν ήταν συμμαθητές . Πήραμε χωριστούς δρόμους αλλά ξαναβρεθήκαμε. Ήταν η πρώτη και η τελευταία μου αγάπη” είπε η Τζένισον. “Είπα στα παιδιά ότι ο Θεός παίρνει τους καλύτερους και αυτός ήταν αυτό ακριβώς”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ