Εκτέλεσαν χορεύτρια στη μέση του δρόμου – Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Μια Ρωσίδα χορεύτρια έπεσε νεκρή σε δρόμο της Μόσχας επειδή είχε σχέση με άνδρα που φέρεται να είναι πολιτικός, πληρώνοντας έτσι με τη ζωή της τις ερωτικές επιλογές της. Μασκοφόρος καταδίωξε την 30χρονη Ναταλία Προνίνα και την πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής με εκείνη να πέφτει νεκρή. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ξεψύχησε ενώ φίλοι που ήταν μαζί της τραυματίστηκαν. Η γυναίκα επέστρεφε σπίτι έπειτα από προπόνηση μαζί με φίλους όταν την προσέγγισε ο δράστης και την πυροβόλησε.

Η αστυνομία θεωρεί ότι επρόκειτο για συμβόλαιο θανάτου και ερευνούν τη θεωρία σύμφωνα με την οποία η χορεύτρια είχε κρυφή σχέση με έναν πλούσιο άνδρα που εικάζεται ότι είναι πολιτικός. Είχαν σχέση ως αυτό το καλοκαίρι αλλά όταν η σύζυγος του βουλευτή έμαθε για τη σχέση τους απείλησε τη χορεύτρια. Ο σύντροφός της, ο 33χρονος Αλεξάντρερ Κραβτσένκο, αρνήθηκε οποιαδήποτε διασύνδεση με τον φόνο και είπε πως ήταν στην Κριμαία όπου εργάζεται.

Υποστήριξε ότι κάποιος την παρενοχλούσε και επιπλέον ότι χρωστούσε 6.000 λίρες που έπρεπε να αποπληρώσει. Λέγεται ότι ο εκτελεστής που φορούσε φούτερ και μάσκα με γυαλιά χρησιμοποίησε μη φονικό όπλο για αυτοάμυνα αλλά το επανασχεδίασε ώστε να δέχεται αληθινές σφαίρες. Οι φίλοι της υποστήριξαν ότι δολοφονήθηκε κατ’ εντολή επειδή απέρριψε κάποιου την πρόταση. Φίλη που ονομάζεται Βαλέρια είπε στην Komsomolskaya Pravda: “Μόνο κάποιος από τους θαυμαστές της θα μπορούσε να είναι πίσω από αυτό εξαιτίας της ζήλιας του”. Επίσης η πρώην συνεργάτιδα της Ναταλία, Ανζέλικα υποστήριξε τη θεωρία για απογοητευμένο θαυμαστή. “Δεν ήταν σε σοβαρή σχέση, δεν ήταν ο τύπος της γυναίκας που ονειρεύεται το λευκό φόρεμα και ένα μάτσο παιδιά”.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ