Κορονοϊός: Συγκινεί η ιστορία ζευγαριού δασκάλων – Πέθαναν ενώ κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου

Ένα παντρεμένο ζευγάρι που ήταν και οι δύο δάσκαλοι στο Τέξας συγκινεί με την ιστορία του. Ο 61χρονος και η 65χρονη πέθαναν από επιπλοκές του κορονοϊού κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Ο Paul Blackwell, 61 ετών και η Rose Mary Blackwell, 65 ετών, πέθαναν την Κυριακή στο Harris Methodist Hospital, σύμφωνα με την οικογένειά τους. Το ζευγάρι πέρασε αρκετές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε αναπνευστήρες καθώς η υγεία τους συνέχιζε να επιδεινώνεται. Στο τέλος η οικογένειά τους πήρε τη δύσκολη απόφαση να τους βγάλει από την υποστήριξη της ζωής, δήλωσε ο γιος του Paul Christopher Blackwell στο CBS 11. «Δύο από τους άλλους αδελφούς μου είναι στην πραγματικότητα εκεί στο δωμάτιο στο νοσοκομείο και μετέφεραν τη μητριά μου μέσα στο δωμάτιο με τον πατέρα μου και ταυτόχρονα, ενώ κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου τους αποσύνδεσαν από τον αναπνευστήρα », είπε ο Κρίστοφερ.

«Τους έκαναν να κρατούν τα χέρια και και οι δύο είχαν φύγει από τη ζωή σε λίγα λεπτά», συνέχισε. “Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν και είναι δύσκολο να το μεταφέρω με λόγια” τόνισε.

Τόσο ο Paul όσο και η Rose Mary ήταν δάσκαλοι για πολλά χρόνια στο Grand Prairie Independent School District και εργάζονταν μέχρι να αρρωστήσουν τον Δεκέμβριο. Δεν είναι σαφές πώς το ζευγάρι μολύνθηκε από τον ιό. Μια εκστρατεία GoFundMe που δημιουργήθηκε από την οικογένεια Blackwell για να συγκεντρώσει κεφάλαια για το κόστος κηδείας.

Πηγή: NY POST

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ