Αίγυπτος: Συνελήφθη φωτογράφος μετά από “άσεμνη φωτογράφιση” μπροστά στις πυραμίδες

Στη σύλληψη ενός φωτογράφου προχώρησαν οι αρχές της Αιγύπτου, λόγω «άσεμνης» φωτογράφισης μοντέλου μπροστά από πυραμίδα. Ο φωτογράφος απαθανάτισε τη διάσημη χορεύτρια, Σάλμα- αλ- Σίμι μπροστά από την κλιμακωτή πυραμίδα του φαραώ Ζοζέρ, μνημείο ηλικίας 4.700 που βρίσκεται στη Σακκάρα, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Κάιρο.

Οι φωτογραφίες απεικόνιζαν την Σάλμα ντυμένη με ένα μίνι και εφαρμοστό φόρεμα με φαραωνικές επιρροές, και στολισμένη με βίντατζ κοσμήματα, να ποζάρει έξω από τον αρχαιολογικό χώρο.

Στα social media κυκλοφορούσε η φήμη ότι είχε συλληφθεί και η χορεύτρια, η οποία δημοσίευσε τις σέξι φωτογραφίες στο Instagram. Σύμφωνα με πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου, συνελήφθη μόνο ο φωτογράφος, ενώ αναζητείται ο υπάλληλος που επέτρεψε στον φωτογράφο και τη χορεύτρια να εισέλθουν στο χώρο της πυραμίδας. «Ένας φωτογράφος συνελήφθη έπειτα από ιδιωτική φωτογράφιση με τη χορεύτρια Σάλμα αλ- Σίμι στον αρχαιολογικό χώρο», ανέφερε η πηγή.

Τους τελευταίους μήνες δεκάδες influencers έχουν συλληφθεί στην Αίγυπτο για αναρτήσεις που δικαστές έκριναν προσβλητικές. Τον Δεκέμβριο του 2018, η αστυνομία της Αιγύπτου προχώρησε στην σύλληψη ενός τολμηρού ζευγαριού το οποίο είχε κυκλοφορήσει βίντεο όπου… συνουσιάζονταν στην κορυφή της πυραμίδας του Χέοπα στην Γκίζα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ