Ρωσίδες αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης “άναψαν” φωτιές με τον σέξι χορό τους – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Ρωσίδες αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης, Maria Shurochkina και Vlada Chigireva, απέδειξαν με ένα “καυτό” βίντεο που δημοσίευσαν στο instagram ότι μπορούν αν τα βάλουν άνετα με επαγγελματίες χορεύτριες. Οι δύο πανέμορφες κοπέλες έβαλαν τα κορμάκια τους και τις ψηλοτάκουνες γόβες τους και άρχισαν να επιδεικνύουν τις χορευτικές τους ικανότητες υπό τους ήχους τραγουδιού της Beyonce. Πάνω σε δύο καναπέδες και με απόλυτο συγχρονισμό κατάφεραν να γίνουν viral και να συγκεντρώσουν χιλιάδες Likes.

«Το σώμα και το μυαλό μας είναι ικανά για πολλά πράγματα. Απλώς δεν το γνωρίζουμε ακόμη», έγραψε η Shurochkina στη λεζάντα για το βίντεο. Οι δύο Ολυμπιονίκες, που μόλις επέστρεψαν από το Ντουμπάι, όπου προπονούνται, δήλωσαν ότι εμπνεύστηκαν από τη ρωσική τηλεοπτική εκπομπή Dances, στην οποία δεκάδες διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να πάρουν τον τίτλο του καλύτερου χορευτή της χώρας.

Οι δύο κολυμβήτριες, που ετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, επαινέθηκαν από τους θαυμαστές τους για το τέλειο κορμί και την ευελιξία τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ