Νεκρή πρώην Μις Αμερική στα 49 της χρόνια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκαλεί στην οικογένεια, στους φίλους και τους συνεργάτες της ο θάνατος της πρώην Μις Αμέρικα Λεάνζα Κορνέτ, η οποία νοσηλευόταν από τις 12 Οκτωβρίου σε νοσοκομείο του Τζάκσονβιλ έπειτα από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι. Την τραγική είδηση μετέδωσε η προσωπική της σελίδα στο facebook την οποία ενημέρωναν φίλοι και θαυμαστές της. Η Κορνέτ τραυματίστηκε πριν από τρεις εβδομάδες περίπου κι έκτοτε νοσηλευόταν.

Ο Οργανισμός της Μις Αμερική εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση τονίζοντας ότι η Κορνέτ είχε λαμπερό και όμορφο πνεύμα και το γέλιο της ήταν μεταδοτικό. Σύμφωνα με τη σελίδα της Κορνέτ στο facebook Circle of Love, η νικήτρια των καλλιστείων του 1993 είχε χτυπήσει στο κεφάλι στις 12 Οκτωβρίου. Τον περασμένο χρόνο υποδυόταν την Άριελ, τη μικρή γοργόνα στο πάρκο της Γουόλτ Ντίσνεϊ στη Φλόριντα ενώ είχε εμφανιστεί ως ηθοποιός σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές όπως το CSI, Πριν χτυπήσει το κουδούνι: Η νέα τάξη, Weeds.

Είχε παντρευτεί τον Μαρκ Στάινς από το 1995 έως το 2013 ενώ είχε δύο γιους, τον Έιβερι και τον Κάι. Ο πρώην σύζυγός της εξέδωσε ανακοίνωση για τον χαμό της: “Με μεγάλη θλίψη σας ενημερώνω για τον θάνατο της πρώην συζύγου μου Λεάνζα, τη μητέρα των δύο υπέροχων γιων μας, του Κάι και του Έιβερι. Θα θυμόμαστε πάντα τις υπέροχες στιγμές που μοιραστήκαμε στη σύντομη παρουσία της στη γη και θα παρηγορηθούμε ξέροντας ότι ο Κάι και ο Έιβερι θα έχουν τον καλύτερο φύλακα άγγελο να τους προσέχει και να τους καθοδηγεί στην πορεία της ζωής τους” έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Μαρκ Στάινς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ