UNO: “Έριξε” το twitter με ανάρτησή του για έναν κανόνα που αγνοούν όλοι – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

To UNΟ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα επιτραπέζια παιχνίδια με κάρτες στον κόσμο. Μικροί και μεγάλοι κάποια στιγμή στη ζωή του έχουν παίξει με τις πολύχρωμες κάρτες της τράπουλας. Σε όλα τα σπίτια υπάρχει τουλάχιστον μία τράπουλα, ξεχασμένη σε κάποιο συρτάρι.

Μπορεί το θρυλικό επιτραπέζιο παιχνίδι να παίζεται από εκατομμύρια ανθρώπους για περίπου μισό αιώνα (αναπτύχθηκε το 1971 και κυκλοφόρησε ως UNO από τη Mattel το 1992), όμως η Mattel ενημέρωσε τους παίκτες για έναν κανόνα που όλοι αγνοούσαν.

Παίζοντας UNO, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το «απαντάς» σε κάποιον που σου έχει ρίξει κάρτα +2, με την ίδια κάρτα, υποχρεώνοντάς τον να τραβήξει 4 συνολικά κάρτες. Αυτή η χαρά πλέον δεν θα υπάρχει. Η Mattel με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του UNO στο Twitter ενημέρωσε τους παίκτες πως αυτή η κίνηση δεν επιτρέπεται.

«Εκ της διευθύνσεως, δεν μπορείτε να ρίξετε κάρτα +2 πάνω σε κάρτα +2. Ορίστε, κάψτε μας», έγραψαν οι διαχειριστές της σελίδας.

Όπως ήταν λογικό κάτω από την ανάρτηση επικράτησε “πανικός”. Η πλειοψηφία αρνείται τον κανόνα και δεν θα τον ακολουθήσει. Άλλοι, ζητούν να διαγραφεί το συγκεκριμένο ποστ, ενώ υπήρξαν και εκείνοι που κατηγόρησαν τη Mattel ότι «δεν ξέρει πώς παίζεται το ίδιο της το παιχνίδι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ