ΗΠΑ: Ο εφιάλτης 24χρονης από νεαρό ο οποίος νομίζει ότι είναι ο Ιησούς Χριστός – ΦΩΤΟ

Έναν εφιάλτη βιώνει εδώ και τέσσερα χρόνια μία 24χρονη από τη βόρεια Καρολίνα εξαιτίας ενός άνδρα που πιστεύει ότι είναι ο Ιησούς και έχει αποκτήσει μαζί της εμμονή. Ο stalker έφτασε στο σημείο να στήσει ένα είδος βωμού στη βεράντα της που υποδείκνυε ότι την έβλεπε σαν τη… Μαρία Μαγδαληνή.

Η Μάντι Μάγερχοφ δήλωσε στο αμερικανικό Fox 46 ότι ο Λόγκαν Ουρσίνι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο κατώφλι του σπιτιού της το 2016.

Από τότε εμφανιζόταν σε όλες τις χριστιανικές γιορτές και παρέμενε στον κήπο της επί τρεις ώρες. Της άφησε και γράμμα στο οποίο υποστήριζε πως είναι ο Ιησούς και ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα δεν δίστασε να απειλήσει το αγόρι της να την εγκαταλείψει.

Όπως είπε η ίδια, ανατρίχιασε όταν ανακάλυψε τον βωμό που είχε στήσει στη βεράντα της ο Ουρσίνι με τη βίβλο να είναι ανοιχτή στη σελίδα όπου γινόταν αναφορά στον Ιησού και τη Μαρία Μαγδαληνή.

Κάθε χρόνο η 24χρονη πάει στο δικαστήριο για να ανανεώσει τα περιοριστικά μέτρα εις βάρος του τα οποία εκείνος παραβαίνει.

Με πληρορφορίες από Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ