Σάλος στις ΗΠΑ με ιερέα – Συνελήφθη για τρίο μέσα σε εκκλησία – Πώς τον έπιασαν στα πράσα

Ένας ιερέας από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, συνελήφθη επειδή φέρεται να μαγνητοσκοπούσε τις σεξουαλικές του περιπτύξεις με δύο γυναίκες στο βωμό μέσα σε καθολική εκκλησία.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο ιερέας, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το Nola.com ως Rev. Travis Clark, πιάστηκε στα πράσα κατά τη διάρκεια του τρίο, όταν ένας περαστικός είδε τα φώτα αναμμένα στην εκκλησία και προσπάθησε να δει τη συμβαίνει. Ο αυτόπτης μάρτυρας είδε τον ημίγυμνο ιερέα να κάνει σεξ με τις δύο γυναίκες, οι οποίες ήταν ντυμένες με κορσέ και ψηλοτάκουνες μπότες. Ο βωμός ήταν επίσης διακοσμημένος με ιδιαίτερο φωτισμό, διάφορα σεξουαλικά παιχνίδια και ένα κινητό τηλέφωνο ήταν τοποθετημένο σε ένα τρίποδο για να καταγραφούν τα όσα έκαναν. Ο μάρτυρας τράβηξε βίντεο με τα όσα συνέβαιναν και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Rev. Clark, μαζί με τις δύο φίλες του. Πρόκειται για την 41χρονη Mindy Dixon και την 23χρονη Melissa Cheng.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γυναίκες είπαν στους αστυνομικούς ότι ήταν στην εκκλησία για να γυρίσουν βίντεο με “ανταλλλαγή ρόλων” με τον ιερέα. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι όλα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ ήταν συναινετικά, αλλά συνέλαβαν το τρίο για άσεμνες πράξεις σε δημόσιο χώρο και θέα.

Πηγή: NY POST

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ