Sony: Αποκαλύφθηκε η τιμή του PlayStation 5 – Κλιμακώνεται ο ανταγωνισμός με το Xbox – ΒΙΝΤΕΟ

Η Sony ανακοίνωσε -επιτέλους- την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του PlayStation 5. Η κονσόλα επόμενης γενιάς που υπόσχεται να απογειώσει την εμπειρία στο gaming θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Νοεμβρίου, ενώ οι τιμές είναι 499 ευρώ για την κανονική κονσόλα και 399 ευρώ για την έκδοση χωρίς υποδοχή δίσκου.

Η ανακοίνωση της τιμής της νέας κονσόλας από τη Sony θέτει το πλαίσιο ενός ανταγωνισμού μέχρι το τέλος της χρονιάς μεταξύ του PlayStation και του Xbox, καθώς οι καταναλωτές εξακολουθούν να ενδιαφέρονται μαζικά για τις βελτιωμένες κονσόλες παιγνιδιών, αλλά και για την προσφορά αποκλειστικών παιχνιδιών.

Η νέα κονσόλα θα είναι διαθέσιμη προς πώληση στις 12 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, στην Ιαπωνία, στον Καναδά, στο Μεξικό, στην Αυστραλία, στη Νέα Ζηλανδία, αλλά και στη Νότια Κορέα, ενώ στις 19 Νοεμβρίου θα διατεθεί στον υπόλοιπο κόσμο.

Εκτός από την ανακοίνωση της ημέρας κυκλοφορίας και της τιμής του PS5, η Sony έδωσε νέα gameplay πλάνα από επερχόμενα παιχνίδια, ενώ ανακοίνωσε και αρκετές σημαντικές νέες κυκλοφορίες.

Ανακοινώθηκε το νέο Final Fantasy XVI το οποίο θα κυκλοφορήσει με χρονική αποκλειστικότητα στο PS5. Επίσης παρουσιάστηκε το Hogwarts Legacy, το οποίο είναι ένα RPG παιχνίδι βασισμένο στον κόσμο του Harry Potter.

Το καλύτερο η Sony το κράτησε για το τέλος της παρουσίασης, που ανακοίνωσε το God of War, Ragnarok.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ