Φρίκη στις ΗΠΑ: Τεμάχισε τη σύντροφό του και ταξίδεψε με το διαμελισμένο πτώμα σε βαλίτες

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές σε έναν άνδρα από το Κεντάκι ο οποίος αφού δολοφόνησε και διαμέλισε τη σύντροφό του, έβαλε τα μέλη της σε βαλίτσες και πήγε ταξίδι με λεωφορείο, στους γονείς του στο Ιλινόι, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Μέλβιν Μάρτιν Τζούνιορ ταξίδευε επί πέντε ώρες από το Λουίσβιλ του Κεντάκι με προορισμό το κέντρο του Σικάγο, ανέφερε η Chicago Sun-Times. Οι γονείς του Μάρτιν Τζούνιορ τον παρέλαβαν από τον σταθμό λεωφορείων και χωρίς να το γνωρίζουν, μαζί μετέφεραν και τις βαλίτσες με το φρικιαστικό περιεχόμενο στο σπίτι τους στο Μέρκχαμ. “Τέτοια πράγματα τα βλέπεις στην τηλεόραση” είπε γείτονας των γονιών στο CBS Chicago.

Οι συγγενείς του άνδρα σύντομα άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι συμβαίνει καθώς ο Μάρτιν Τζούνιορ, αν και είχε φθάσει πριν από μέρες, δεν είχε ανοίξει τις βαλίτσες του τις οποίες φύλαγε επιμελώς. Ο επικεφαλής της αστυνομίας τόνισε ότι άσχημη μυρωδιά άρχισε να βγαίνει από τις βαλίτσες και τελικά, μία μέρα που ο άνδρας πήγε στη βιβλιοθήκη, η οικογένειά του άνοιξε τις βαλίτσες και ήρθε αντιμέτωπη με τη φρίκη. “Ανακάλυψαν μέλος από ανθρώπινο σώμα. Αμέσως έφυγαν και κάλεσαν την αστυνομία” είπε ο αρχηγός της αστυνομίας, σύμφωνα με τον οποίο τα μέλη της γυναίκας φέρεται να ανήκουν στην 31χρονη σύντροφο του Μάρτιν Τζούνιορ.

Το ζευγάρι ζούσε μαζί στο Κεντάκι, όπου βρέθηκαν κι άλλα μέλη του σώματός της. “Με τα απομεινάρια που έχουμε εδώ, έχουμε το πλεονέκτημα των οδοντιατρικών αρχείων και φυσικά υπάρχει και το DNA. Ο άνω κορμός παραμένει στο Κεντάκι, οπότε το επίπεδο της εγκληματολογικής ανάλυσης είναι παρόμοιο με το δικό μας και έτσι είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα έχουμε μία θετική ταυτοποίηση αυτού του θύματος”. Οι αρχές του FBI, του Μάρκχαμ και του Λουίσβιλ διενεργούν την έρευνα ενώ ο Μάρτιν Τζούνιορ διώκεται για κακούργημα ότι είναι φυγάς από τη δικαιοσύνη. Αναμένεται να του απαγγελθούν περισσότερες κατηγορίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ