ΗΠΑ: Σατανική νοσοκόμα έκλεψε ινσουλίνη και δηλητηρίασε τον σύζυγό της – Θα τον έθαβε στην αυλή

Σοκάρει η υπόθεση του Jim Cappello, ο οποίος αν και είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος, τελικά αποδείχθηκε ότι βρήκε τραγικό τέλος από τα χέρια της συζύγου του.

Ο άνδρας είχε πει στην αδελφή του σε ανύποπτο χρόνο ότι αν ποτέ βρεθεί πεθαμένος, θα το έχει κάνει η σύζυγός του, Nikki.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για οκτώ χρόνια και είχαν αποκτήσει μια κόρη, η οποία είναι τεσσάρων ετών.

Η αδελφή του, Jamie και ο άνδρας της, κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του αδελφού της, καθώς είχε αρκετές ημέρες να δώσει σημάδια ζωής. Και τότε είδαν μια κίτρινη ο κορδέλα της αστυνομίας έξω από το σπίτι. “Η καρδιά μου σταμάτησε και είχα ναυτία μόλις το είδα” δήλωσε η αδελφή του στο People. “προσευχήθηκαν να μην είναι αυτός, προσευχήθηκα να είναι κάτι άλλο. Αλλά ένας ντετέκτιβ με πήρε στην άκρη και μου είπε ότι ήταν αυτός” περιέγραψε.

Οι αστυνομικοί είχαν επιστρέψει με ένταλμα έρευνας στο σπίτι, αφού αρχικά η σύζυγος του άτυχου άνδρα δεν τους είχε επιτρέψει την είσοδο στο σπίτι. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο γκαράζ του σπιτιού το πτώμα του.

Όπως αναφέρεται ο Τζιμ διερευνούσε τον πιθανό εθισμό της γυναίκας του σε ναρκωτικές ουσίες. Όπως φαίνεται από τις έρευνες η “σατανική” σύζυγος, τον δηλητηρίασε χρησιμοποιώντας ινσουλίνη που έκλεψε από το τοπικό νοσοκομείο, στο οποίο εργάζεται ως νοσοκόμα. Την ημέρα που οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα του, υπήρχε και μια μισοσκαμμένη τρύπα στην αυλή του σπιτιού. Η Nikki συνελήφθη για τον φόνο, αν και μέχρι στιγμής αρνείται την ενοχή της. Η δίκη αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2021.

Πηγή: People

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ