Ο πρώτος βασιλικός γάμος μετά την πανδημία του κορονοϊού – Οι τέσσερις καλεσμένοι και το νυφικό

Η πριγκίπισσα Ράγια της Ιορδανίας είναι η πρώτη γαλαζοαίματη που παντρεύτηκε έπειτα από την ημέρα που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού. Είναι ο πρώτος βασιλικός γάμος που γίνεται και σίγουρα είναι διαφορετικός από όσα είχαμε συνηθίσει. Έγινε μια πολύ λιτή τελετή, με λίγους καλεσμένους. Η Ράγια παντρεύτηκε τον Βρετανό δημοσιογράφο Νεντ Ντόνοβαν, ο οποίος είναι οκτώ χρόνια νεότερος της και εγγονός του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Roald Dahl. Ο μοναχικός γάμος, είχε μόλις τέσσερις καλεσμένους. Η πριγκίπισσα, της οποίας το πλήρες όνομα είναι Raiyah bint Al-Hussein, έκανε την ανακοίνωση στο twitter και ευχαρίστησε όσους έστειλαν τις ευχές τους.

“Σας ευχαριστώ όλους για τα ευγενικά μηνύματα για τον γάμο μας. Τον είχαμε σχεδιάσει να γίνει στην Ιορδανία τον Απρίλιο, αλλά η πανδημία ανέτρεψε τα σχέδιά μας. Ήταν πιο ασφαλές για την οικογένεια του συζύγου μου να κάνουμε τον γάμο στη Βρετανία. Θεού θέλοντος ανυπομονούμε να κάνουμε μια μεγάλη γιορτή στην Ιορδανία, μόλις η κατάσταση το επιτρέψει” έγραψε.

Η νύφη φορούσε ένα όμορφο λευκό νυφικό με περίπλοκες χάντρες και λεπτομέρειες από δαντέλα, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα μαύρο σακάκι, γαλάζιο γιλέκο και γκρι παντελόνι. Το ζευγάρι, μαζί με τη μητέρα της Ράγια, τέως βασίλισσα Noor, πόζαραν για φωτογραφίες σε εξωτερικούς χώρους. Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στις 26 Οκτωβρίου 2019. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ